din ce ati spus dumnevoatra asta este la indemnizatia de crestere a copilului pentru concediu de prenatal si postnatal sunt ultimele 6 luni de cotizare din salariu brut si este platit de firma am discutat deja problema este ca mie imi da din salariu net care este mai mic si din ce stiu legea spune din brut de aceea mai cer inca o parere ce pot face si unde ma pot duce
Am si eu o intrebare urmeaza sa intru in prenatal iar contabilul firme unde lucrez mi-a spus ca voi primi 85%din salariul net, din ce stiu legea spune ca este din salariul brut si medicul meu la fel a spus ce pot face in cazul acesta ? si pana la urma legea ce spune se plateste din salariul brut sau net ? Eu avand salariu brut 4000 lei iar salariul net fara bonurile de masa 2300 lei .. multumesc astept un raspuns
alisss 92
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
nu voi semna nimic desigur dar dupa aceia la cine ma pot adresa daca ei incheie c.i.m ? unde ma pot duce stiu ca nici o firma nu poate concedia o femeie insarcinata ... multumesc
alisss 92
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
da iam anuntat printr-o scrisoare data de la medicul meu in care eu nu mai am voie sa ridic greutati eu lucrand ca bucatar . ZIlele uramatoare revin sa discuta cu managera mea ia nefiind in tara cand seful meu ma agresat( impins) si atunci discuta cu mine. problema este ca sunt genul de persoane care nu apara angajati. Ce pot face mai exact daca miercuri cand discut cu ia imi pune in fata contractu sa demisionez ??? multumesc
buna ziua am si eu o intrebare am anuntat ca sunt gravida la locul de munca si dupa aproximativ 1 luna am fost bruscata adica impinsa de seful meu si urland la mine ca sunt concediata ce pot face in cazul asta unde ma pot adresa sa fac o plangere, sesizare ceva. Din cate stiu legal nu poti concedia o angajata care este insarcinata va rog sa ma ajutati
mama mea a decedat acum 2 luni eu nu am deschis succesiunea dupa cum am specificat mama mea a facut un imprumut de 350 de milioane la care nu a avut facut nici o asigurare de viata decat daca platea in plus pentru asta rata fiind mult mai mare eu sunt unica mostenitoare iar bunuri pe care le mostenesc de la mama este decat un cont deschis la alta banca in care mama isi primea salariu si ia a dorit sa faca acolo o asigurare de viata in caz de deces eu sa mostenesc acea asigurare pe care o platea luna de luna din salariul ei pana in momentul acutaul fiind undeva la 100 de milioane dar dupa cum
am specificat am specificat am fost la 2 avocati si fiecare ma indrumat diferit .. nu as vrea sa deschis succesiunea si sa ma trezesc cu datoria acea enorma unul din avocati spunana ca nu ma poate obliga sa platesc pentru ca. orce banca care ofera imprumut sunt obligato sa faca asigurare chiar daca nu doreste pentru ca ei ia dobanda atunci cand ofera imprumutu
eu nu am de mostenit de la mama decat o asigurare de viata facuta la banca unde incasa mama salariu in rest am doar datoriile la alta banca care sunt destul de marii. va intreb pentru ca am consultat 2 avocati care mai indrumat diferit si nu stiu ce sa fac .si cum ar fi mai bine sa ma duc sa o declar decedata pentru ca deja incep somatiile cu restante sau sa ma duc la un birou de avocatura sa trimita notficare el ca este decedata