avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate CSVT

Activitate CSVT

Răspuns la discuția Masina respinsa RAR
Si daca solicit toate aceste informatii si sa presupunem ca a fost implicat in vreun accident atunci cu ce ma ajuta?
Mai vreau sa inteleg de ce RAR imi cere acea scrisoare ? Pentru ce au nevoie?
Mutumesc
Buna ziua

Am achizitionat acum 1 luna o masina din Germania care a fost respinsa la RAR pe motiv ca masina a fost reparata in partea dreapta fata si seria de sasiu de langa motor a fost repoansonata.
Am depus o cerere si actele masinii solicitate de catre RAR pentru verificare dar m-au asigurat ca problema nu se va rezolva pana nu le aduc o scrisoare de la cel care a intervenit asupra masinii si a repoansonat seria cu explicatia de ce a facut acest lucru si ce s-a intamplat cu masina.
Am luat legatura cu vanzatorul care este delaer autorizat Audi si care sustine ca nu a facut modificari la masina si nu -mi poate da nici-un fel de scrisoare legat de acest subiect.

Rog sa ma sfatuiti ce sa fac?
Va Multumesc
Răspuns la discuția Serie sasiu ruginita, nu se vede
Buna ziua

Am aceeasi situatie acuma cu o masina achizitionata din Germania, seria de sasiu poansonata neconform.
Am fost la RAR si am depus o cerere cu actele masinii pe care le-au solicitat, dar totusi m-au asigurat ca nu se va rezolva problema pana nu le aduc o scrisoare de la cel care a reparat si repoansonat seria in care sa fie explicat de ce s-a reparat , cine si de ce a fost repoansonata seria.
Am luat legatura cu vanzatorul si i-am explicat problema dar insista ca el nu stie si ca nu a facut vreo modificare la serie si nu-mi poate da vreo scrisoare aume.

Rog daca puteti sa ma ajutati cu ce ar trebui sa fac ?
Masina a fost cumparata de la dealer autorizat Audi.

Multumesc