Si daca solicit toate aceste informatii si sa presupunem ca a fost implicat in vreun accident atunci cu ce ma ajuta?
Mai vreau sa inteleg de ce RAR imi cere acea scrisoare ? Pentru ce au nevoie?
Mutumesc
Am achizitionat acum 1 luna o masina din Germania care a fost respinsa la RAR pe motiv ca masina a fost reparata in partea dreapta fata si seria de sasiu de langa motor a fost repoansonata.
Am depus o cerere si actele masinii solicitate de catre RAR pentru verificare dar m-au asigurat ca problema nu se va rezolva pana nu le aduc o scrisoare de la cel care a intervenit asupra masinii si a repoansonat seria cu explicatia de ce a facut acest lucru si ce s-a intamplat cu masina.
Am luat legatura cu vanzatorul care este delaer autorizat Audi si care sustine ca nu a facut modificari la masina si nu -mi poate da nici-un fel de scrisoare legat de acest subiect.
Am aceeasi situatie acuma cu o masina achizitionata din Germania, seria de sasiu poansonata neconform.
Am fost la RAR si am depus o cerere cu actele masinii pe care le-au solicitat, dar totusi m-au asigurat ca nu se va rezolva problema pana nu le aduc o scrisoare de la cel care a reparat si repoansonat seria in care sa fie explicat de ce s-a reparat , cine si de ce a fost repoansonata seria.
Am luat legatura cu vanzatorul si i-am explicat problema dar insista ca el nu stie si ca nu a facut vreo modificare la serie si nu-mi poate da vreo scrisoare aume.
Rog daca puteti sa ma ajutati cu ce ar trebui sa fac ?
Masina a fost cumparata de la dealer autorizat Audi.