avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate Chioseaua

Activitate Chioseaua

Am cumpărat o mașină în august 2019 de la niște samsari. Când am vrut să o înmatriculez pe numele meu cei de la DRPCIV mi a oprit actele și le au trimis la IPJ pe motiv că factura e falsă. Ulterior am aflat că firma care mi a vândut mașina era urmărită de ANAF pentru evaziune Cu TVA. S a deschis în 2019 dosar penal am dat o declarație ca martor apoi am făcut o cerere la procuror care a dat ordonanță să pot înscrie mașina până la rezolvarea cauzei. DRPCIV ul mi a trecut la mențiune în talon până la rezolvarea dosarului și acum aș vrea să mi elimine acea mențiune. Ce pot face? Sunt peste cinci ani de atunci. Mulțumesc!
Multumesc mult! Ati fost de mare ajutor! Multumesc!
Doar o ultima intrebare: : se poate face ceva daca locul de munca este infiintat in 2014, iar toate încadrările, sporurile, deciziile, avizele de funcționare ale cncan, buletinele dozimetrice, sunt din 2014?
Am inteles cum stau lucrurile! Mulțumesc mult!
Laboratorul unde lucrez are în interior aparat de radiologie. Toata activitatea mea este sub acest aparat ( endoscopie interventionala). Cncan a autorizat acest aparat si l-a catalogat ca facand parte din categoria a3a de risc radiologic. Angajatorul m-a încadrat pe condiții deosebit de periculoase, mi-a redus programul de lucru la 6 ore, dar nu plătește în plus 4% cotizația către CAS( pentru condiții deosebit de periculoase/ grupa a2a de munca). E corect? E legal? Sau daca nu ceri nu-ti da nimeni!!!!!
Schimbarea grupei de muncă ma intereseaza nu incadrarea sau sporurile!
Sunt asistent medical si lucrez intr-un cabinet dotat cu instalație radiologica de gradul 3( grupa a-III-a de risc radiologic conform CNCAN) pentru care primesc spor de condiții deosebit de periculoase , dar nu am grupa de muncă schimbată. Exista vreo solutie legală prin care pot obliga unitatea de muncă sa schimbe grupa???