avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Activitate GabrielaLamba

Activitate GabrielaLamba

Răspuns la discuția Drept de vizita copil
Mulțumesc pt răspuns!!
Răspuns la discuția Drept de vizita copil
Copilul merge la psiholog deja de un an, insa el nu dorește sa il vada. Nici nu il cunoaste foarte bine. El a fost dezamagit de tatal lui care suna si spunea ca vine la el si nu venea. Asta s a întâmplat de nenumarate ori si din aceasta cauza copilul merge la psiholog acum. Daca ar veni sa il vada atunci cand spune nu m.ar deranja. Doar ca promisiunile nerespectate ale tatalui, distruge psihic copilul.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Daca il cere il va primi daca nu este decazut din drepturile parintesti.
Va sfatuiesc sa discutati cu copilul si, cu ajutorul unui psiholog sa apropiati minorul de tata
Este tatal lui, TOTUSI, asta ca vreti sau NU!

Buna ziua, am un copil de 10 ani si la nastere m.am despărțit de tatal copilului, iar acesta in urma hotărâri judecătorești nu a primit drept de vizita, este doar trecut pe numele lui, si a fost obligat sa plătească pensie alimentara ceea ce nu s a întâmplat in fiecare luna. Eu doresc sa il dau in judecată pt a plati pensia copilului la salariul de acum dar nu as dori sa poata primi drept de vizita dupa atatia ani in care nu l a văzut si nu a fost interesat de copil,deoarece lucrul acesta l.ar distruge psihic.Copilul de asemenea nu doreste sa il vada dupa atatia ani! Credeți ca este posibil ca el sa primească drept de vizita daca il ba cere in instanta dupa 10 ani?
Multumesc anticipat pt răspuns.
Răspuns la discuția Firma in faliment
Multumesc pt raspuns. Sper sa nu se ajunga la acest lucru:((
Buna ziua,
Lucrez la o firma care nu mai merge bine,angajatii nu prea mai au nimic de facut si este din ce in ce mai rau. Eu sunt insarcinata in 3 luni. In cazul in care firma intra in faliment, eu fiind gravida pot intra in somaj? Indemnizatia pt crestere copil se va calcula in functie de somaj sau de slariul pe care l.am avut...stiu ca ea se calculeaza in functie de venitul net din ultimele 12 luni. As dori sa stiu daca ma afecteaza intr.un fel intrarea firmei in faliment? Multumesc
Răspuns la discuția Cumparare teren
Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!!
Multumesc foarte mult pentru raspuns. Terenul de sub imobil daca este al primariei il pot cumpara,chiar daca imobilul este al lor?
Zi buna
Da corect,nu am cumparat nimic,aveti dreptate. Contractul este incheiat doar cu mama copiilor care detine cea mai mare parte a imobilului.
Multumesc
Discuție Cumparare teren
Buna ziua,
Am cumparat pe jumatate o constructie(imobil) cu 2 incaperi printr.un contract incheiat la avocat intre mine si unul din proprietari adica o mama a 4 copii,si am achitat jumatate din suma. Nu pot finaliza cumpararea din cauza unui copil care refuza sa semneze. Terenul pe care se afla constructia este al primariei localitatii. Cum pot obtine constructia in alt mod si cel mai mult ma intereseaza daca pot cumpara terenul de la primarie (in cazul in care consiliul este de acord) daca acea constructie nu e a mea?! Este legal sa fac cerere pt cumpararea terenului?
Multumesc anticipat