avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate Maria9696

Activitate Maria9696

Răspuns la discuția Asigurare de sanatate
10 luni. Cred ca intrebarea mai pe scurt ar fi, cum pot sa-mi platesc singura o asigurare de sanatate pentru un spital judetean pe o perioada cat mai mica de timp avand in vedere ca voi sta 1-2 zile in spital.
Buna ziua. Astazi am constatat ca desi muncesc nu sunt asigurata medical si tot astazi a trebuit sa mi se face o operatie. As vrea sa stiu, cum daca exista o asigurare de sanatate de 7 zile sau o luna sau cat ar trebui sa platesc sa beneficiez de CASS pentru operatia avuta si sa nu dau bani gen ca la o clinica privata. Sper ca m-am facut inteleas cat am putut... Multumesc!
Buna ziua! As vrea sa stiu ce se intampla daca de la locul de munca am luat adeverinta ca sunt asigurata medical iar pe site-ul CNAS apar ca nu sunt asigurata si am efectuat o operatie cu trimitere de la medicul de familie. Multumesc!
Buna seara! Cum ar trebui sa completez cererea de demisie daca pe data de 14.05(luni) eu o sa incep sa lucrez pentru o alta firma iar ultima zi de lucru la actuala firma as vrea sa fie 11.05.2018 ?
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc frumos pentru raspuns! Da, au hoarare judecatoreasca dar sunt oarecum socata deoarece pana in momentul de fata eu nu am stiu nici de acea suma nici ca am fost citata sa merg la acest proces, sa ma apar totusi, iar pentru procesul din 2013 nici habar nu aveam de existenta lui.
As vrea sa stiu daca este posibila executarea silita pentru neplata facturii la apa timp de 3 luni in anul 2010 ( am folosit apa de la acel distribuitor pana in 2014 deci ar fi trebuit sa mai apara acel sold) suma pe care eu stiu ca eram la zi cu plata acelor facturi in acea perioada si ieri primesc scrisoare de executare silita ca am mai fost data in judecata in 2013 ( eu nu stiu nimic de asta) iar acum in 2018 ma executa silit fara ca eu sa fi mai primit o asemenea scrisoare in care sa fiu chemata la tribunal, sa fiu instiintata ca am o suma de plata pt acea firma ci doar cat am primit ieri scrisoarea cu plata in 24 de ore sau executare silita. Evident ca din 2010 eu nu mai am nici o chitanță au trecut 8 ani totusi.. ma puteti sfatui ce sa fac?
Buna ziua, este ok aceasta situatie: "pentru primele 3 luni cele de proba se va incheia un contract de munca cu perioada determinata de 3 luni, apoi dupa incetarea acestuia se va face un act aditional prin care contractul de munca va fi pe o perioada nedeteminata" sau ridica anumite semne de intrebare? Eu pana acum cat am fost angajata toate contractele mele de munca erau de forma: " pe o perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 de zile". Nu stiu daca este o situatie stabila sau daca dupa cele 3 luni, mi se va zice la revedere.. Multumesc frumos!