avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si reangajare

Buna seara! Cum ar trebui sa completez cererea de demisie daca pe data de 14.05(luni) eu o sa incep sa lucrez pentru o alta firma iar ultima zi de lucru la actuala firma as vrea sa fie 11.05.2018 ?
Cel mai recent răspuns: Utilizatoarea , utilizator 11:12, 3 Mai 2018
In acest caz, nu demisia este solutia ci incetarea c.i.m. cu acordul partilor - art.55 lit.b C.mun.

Demisia poate fi cu sau fara preaviz.
Subsemnata........, salariata la.......in functia de........, prin prezenta solicit incetarea contractului individual de munca cu acordul partilor, incepand cu data de 14.05.2018, conform art. 55 lit. "b" din Codul Muncii.
Data...... Semnatura......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare job dupa maternitate ibitza78 ibitza78 Acum sunt in concediu de maternitate, iar pe 09.12.2011 trebuie sa ma introc la lucru. Mi-am gasit un nou job si nu mai vreau sa ma intorc la firma la care ... (vezi toată discuția)
Demisie nicoleta78 nicoleta78 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema cu care ma confrunt. In cursul zlei de ieri mi-am dat demisia de la compania unde lucram. Am ... (vezi toată discuția)
Demisie aangy20 aangy20 Buna seara, Vineri 15.10.2010 mi-am depus demisia cu acordul partilor (L 55, lit b.) dar am uitat sa specific nr de zile de preaviz stabilit verbal cu ... (vezi toată discuția)