avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate ElenaMMadalina

Activitate ElenaMMadalina

Am inteles. Si nu afecteaza cu nimic faptul ca eu am domiciliul pe Prahova, dar stau in Bucuresti cu el,nu?
Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu ancheta sociala. Acum 14 zile am nascut si am inteles ca trebuie sa fac ancheta sociala deoarece eu nu sunt casatorita cu tatal copilului. Eu am domiciliul pe Ploiesti, tatal pe Bucuresti si copilul tot pe Bucuresti il are. Cum se procedeaza in situatia asta pentru ancheta sociala?
Răspuns la discuția Certificat de nastere
Momentan nu am fost, deoarece ei au spus ca au fost la primarie si au spus ca certificatul meu este la ei. Si va multumesc pentru indrumari.
Pentru ca ei nu sunt de acord cu sarcina mea si nici sa ma casatoresc la varsta aceasta. Si de aceea incerc sa aflu cum pot face rost de certificatul de nastere deoarece nu vor sa mi-l dea si nici sa-mi scot duplicat la el.
Am 20 de ani
Am si eu o intrebare: parintii mei nu vor sa-mi dea certificatul de nastere si s-au dus la primarie sa nu-mi pot scoate duplicatul pe motivul ca l-am pierdut. Ce pot sa fac in situatia aceasta? Deoarece am nevoie de certificatul de nastere pentru casatorie si pentru ca urmeaza sa nasc un copil.