avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Informații dosar indemnizație: eu am domiciliul în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Informații dosar indemnizație: eu am domiciliul în Ploiești, tatăl și copilul în București. Cum se procedează în situația asta pentru ancheta socială?

Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu ancheta sociala. Acum 14 zile am nascut si am inteles ca trebuie sa fac ancheta sociala deoarece eu nu sunt casatorita cu tatal copilului. Eu am domiciliul pe Ploiesti, tatal pe Bucuresti si copilul tot pe Bucuresti il are. Cum se procedeaza in situatia asta pentru ancheta sociala?
Ultima modificare: Miercuri, 22 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ElenaMMadalina , utilizator 12:02, 21 August 2018
Acte ancheta sociala:
- Cerere prin care se solicită întocmirea anchetei sociale în vederea completării dosarului privind acordarea indemnizaţiei pentru creşterea şi îngrijirea copilului în vârstă de până la doi ani.
- Declaraţia separată scrisă si semnată a ambilor părinţi ai minorului(ei) că locuiesc/nu locuiesc împreună şi se ocupă/nu se ocupă împreună de creşterea şi îngrijirea copilului.
- Certificat de naştere minor(ă) (copie).
- BI(CI) ambii părinţii (copie).

Cine depune dosarul pentru indemnizatie ,dvs sau tatal ?
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu depun dosarul de indemnizatie
Atunci dvs va trebui sa depuneti cererea prin care se solicită întocmirea anchetei sociale în vederea completării dosarului privind acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului în vârstă de până la doi ani.
Ultima modificare: Marți, 21 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am inteles. Si nu afecteaza cu nimic faptul ca eu am domiciliul pe Prahova, dar stau in Bucuresti cu el,nu?
Nu va afecteaza aceasta situatie.

Alte discuții în legătură

Anchetă socială indemnizație părinți necăsătoriți Ramasma Ramasma Bună ziua, urmează să nasc în aproximativ o lună și va trebui apoi să depun dosarul pentru indemnizația de creștere copil. Eu și tatăl (va ... (vezi toată discuția)
Necasatoriti ! ! ! NeaguFlorin0703 NeaguFlorin0703 Buna Ziua am o problema , azi am depus actele pentru indemnizatia de crestere a copilului , toate actele erau bune dar cand am ajuns acasa am fost sunati de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Denisa1009 Denisa1009 Eu și iubitul meu încă nu suntem căsătoriți,copilul e pe numele lui,ca sa depun actele pentru indemnizația de creștere tb sa mai arest ceva in plus?iar ... (vezi toată discuția)