avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Eu și iubitul meu încă nu suntem căsătoriți,copilul e pe numele lui,ca sa depun actele pentru indemnizația de creștere tb sa mai arest ceva in plus?iar când o sa ne căsătorim trebuie sa mai duc ceva la primărie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 10 Februarie 2020
Nu aveti nevoie de anumite acte daca nu sunteti casatoriti.
S-ar putea sa se faca o ancheta sociala...
Discuatati cu cei din primarie, ar trebui sa va lamureasca de ce acte aveti nevoie.
In ce consta ancheta socială?

Ionut.ion a scris:

Nu aveti nevoie de anumite acte daca nu sunteti casatoriti.
S-ar putea sa se faca o ancheta sociala...
Discuatati cu cei din primarie, ar trebui sa va lamureasca de ce acte aveti nevoie.

Nu stiu exact...pot veni la dvs. acasa pentru a vedea conditiile in care traiti, nu stiu...
În cazul în care nu sunteti căsătorită, dar tatăl copilului a recunoscut bebelușul, este nevoie de o anchetă socială pentru a demonstra că sunt îndeplinite condițiile pentru a beneficia de indemnizatie crestere copil. Documentul pe care-l veti obține în urma anchetei va fi inclus în dosarul pentru CCC împreună cu celelalte acte necesare.
In ce consta ancheta socială?

Cornel Vasile a scris:

În cazul în care nu sunteti căsătorită, dar tatăl copilului a recunoscut bebelușul, este nevoie de o anchetă socială pentru a demonstra că sunt îndeplinite condițiile pentru a beneficia de indemnizatie crestere copil. Documentul pe care-l veti obține în urma anchetei va fi inclus în dosarul pentru CCC împreună cu celelalte acte necesare.

Alte discuții în legătură

Anchetă socială indemnizație părinți necăsătoriți Ramasma Ramasma Bună ziua, urmează să nasc în aproximativ o lună și va trebui apoi să depun dosarul pentru indemnizația de creștere copil. Eu și tatăl (va ... (vezi toată discuția)
Informații dosar indemnizație: eu am domiciliul în ploiești, tatăl și copilul în bucurești. cum se procedează în situația asta pentru ancheta socială? ElenaMMadalina ElenaMMadalina Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu ancheta sociala. Acum 14 zile am nascut si am inteles ca trebuie sa fac ancheta sociala deoarece eu nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri ... Ema20 Ema20 Buna ziua, as avea rugamintea sa ma ajutati cu niste raspunsuri la următoarele întrebări: -copilul ce nume va lua daca parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)