avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere

Am si eu o intrebare: parintii mei nu vor sa-mi dea certificatul de nastere si s-au dus la primarie sa nu-mi pot scoate duplicatul pe motivul ca l-am pierdut. Ce pot sa fac in situatia aceasta? Deoarece am nevoie de certificatul de nastere pentru casatorie si pentru ca urmeaza sa nasc un copil.
Cel mai recent răspuns: ElenaMMadalina , utilizator 21:04, 26 Aprilie 2018
Buna ziua,
Mergeti la primarie si luati-va altul.
Parintii, indiferent ce spun, nu pot sa fie impotriva legii.
Cati ani aveti?
In cel mai rau caz luati un avocat cu dumneavoastra.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Am 20 de ani
Cu atat mai mult, sunteti majora. Parintii de ce se comporta asa?
Pentru ca ei nu sunt de acord cu sarcina mea si nici sa ma casatoresc la varsta aceasta. Si de aceea incerc sa aflu cum pot face rost de certificatul de nastere deoarece nu vor sa mi-l dea si nici sa-mi scot duplicat la el.
Ati fost la primaria pe raza careia v-ati nascut?

Mergeti cu un avocat.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit ... Denisa123lungu Denisa123lungu Bună ziua am un copil din alta relație dar nu am fost căsătorit iar copilu este pe numele lui eu ma-m recăsătorit și am pierdut certificatul fetei ce ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ionut_negoita89 ionut_negoita89 Am o nepoata care si-a pierdut certificatul de nastere.Ea s-a nascut in Campina jud Prahova ,iar dupa cativa ani s-a mutat cu domiciliul stabil in Husi judetul ... (vezi toată discuția)
Moșteniri copil adoptat cu toate efectele unei filiațiuni firești Marinela Marin Marinela Marin Bună dimineața.Vă rog frumos daca știe cineva așa în mare cam cât costă la un notar public să aflu dacă am de moștenit ceva de la părinții mei ... (vezi toată discuția)