avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Activitate Coty91

Activitate Coty91

Răspuns la discuția revendicare mostenire
Va multumesc pentru raspuns! Tocmai asta este problema ca nu se inteleg intre ei din diverse motive, intrebarea mea este in aceasta situatie poate doar unul sa isi ia partea care i se cuvine ?
Buna ziua,
V-as fi foarte recunoscator cu niste pareri sfaturi in urmatoarea problema :
Parintii sunt ambii decedati,in urma lor sunt 4 copii care trebuie sa faca mostenire pe casa parinteasca + teren, intrebare : daca unul dintre frati sau mai multi nu vor sa vina la mostenire este posibil ca doar unul din ei sa isi ia partea care se cuvine??
Răspuns la discuția Hotărâre la apel
Pot sa merg si cu copia minutei ?
Buna ziua , am primit aceasta hotărâre la apel va rog sa imi Spune-ți ce trebuie sa fac ma departe pentru a mi recupera permisul : a estimata: 10:00
Complet: Aj2-2018
Tip solutie: fără casare
Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.p.p. admite apelul formulat de inculpatul COTINGHIU IOAN ADRIAN împotriva s.pen. nr. 92/20.04.2018 pronunţată de Judecătoria Zărneşti în dosarul cu numărul de mai sus, pe care o desfiinţează cu privire la interzicerea dreptului inculpatului de a conduce vehicule. Rejudecând în aceste limite: Înlătură din sentinţă obligaţia impusă inculpatului COTINGHIU IOAN ADRIAN, potrivit art. 85 alin. 2lit. g) C.pen., de a nu conduce vehicule pe o perioadă de 2 ani de la data rămânerii definitive a sentinţei. Men?ine celelalte dispozi?ii ale sentin?ei apelate. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.10.2018.
Document: Hotarâre 609/2018 11.10.2018
Răspuns la discuția Alcool la volan
multumesc frumos pentru raspuns. Credeți ca am șanse la apel sa reduc termenul de 2 ani fără drept de circulație ?
Discuție Alcool la volan

Buna ziua. In urma cu 8 luni am participat la o nunta unde am baut mai munte pahare de vin, am fost oprit de către agenții de poliție am avut 0,58 in aer si 1,3 la sânge respectiv 1,15 la a doua proba. Am avut procesul sapt trecută , soluționare : amenda penală 12000 lei , amânarea aplicării pedepsei timp de 2 ani cu control si ca pedeapsa complementara in acești 2 ani fără drept de a conduce . Întrebare : ce șanse am la recurs sa reduc acest termen din pedeapsa complementara ?? Sau dacă plătesc amenda rămâne in continuare valabil termenul de 2 ani fără permis ? Va rog sa ma lămuriri . Multumesc anticipat !