avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotărâre la apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotărâre la apel

Buna ziua , am primit aceasta hotărâre la apel va rog sa imi Spune-ți ce trebuie sa fac ma departe pentru a mi recupera permisul : a estimata: 10:00
Complet: Aj2-2018
Tip solutie: fără casare
Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.p.p. admite apelul formulat de inculpatul COTINGHIU IOAN ADRIAN împotriva s.pen. nr. 92/20.04.2018 pronunţată de Judecătoria Zărneşti în dosarul cu numărul de mai sus, pe care o desfiinţează cu privire la interzicerea dreptului inculpatului de a conduce vehicule. Rejudecând în aceste limite: Înlătură din sentinţă obligaţia impusă inculpatului COTINGHIU IOAN ADRIAN, potrivit art. 85 alin. 2lit. g) C.pen., de a nu conduce vehicule pe o perioadă de 2 ani de la data rămânerii definitive a sentinţei. Men?ine celelalte dispozi?ii ale sentin?ei apelate. În baza art. 275 al. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.10.2018.
Document: Hotarâre 609/2018 11.10.2018
Cel mai recent răspuns: Coty91 , utilizator 14:31, 13 Octombrie 2018
Legalizati hotararile si mergeti la serviciul rutier, inteleg ca este vorba de o solutie de amanarea aplicarii pedepsei.
Pot sa merg si cu copia minutei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare conducere sub influenta băuturilor Victorina20 Victorina20 \"Decizie penală nr. 165/A din data de 02 februarie 2018 În temeiul art.421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul declarat de inculpatul ... (vezi toată discuția)
La apel am primit aceasta pronuntare e de bine sau de rau? Laur21 Laur21 Trimitere cu rejudecare Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2) lit. b) C.p.p., admite apelul exercitat de apelantul-inculpat Manolescu Laurenţiu Robert ... (vezi toată discuția)
Îmi poate spune cineva ce înseamnă? Kevin21 Kevin21 În baza art. 421 pct. 2 lit. a) Cod procedură penală admite apelul declarat de inculpatul împotriva Sentinţei penale nr. pronunţată de Judecătoria ... (vezi toată discuția)