avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La apel am primit aceasta pronuntare e de bine sau de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La apel am primit aceasta pronuntare e de bine sau de rau?

Trimitere cu rejudecare
Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2) lit. b) C.p.p., admite apelul exercitat de apelantul-inculpat Manolescu Laurenţiu Robert împotriva sentinţei penale nr. 792/19.09.2017 pronunţate de Judecătoria Buzău în dosarul nr. 1827/200/2017, desfiinţează în parte încheierea de şedinţă din data de 07.09.2017, pronunţată de Judecătoria Buzău în dosarul nr. 1827/200/2017, sub aspectul admiterii cererii de judecare a cauzei potrivit procedurii simplificate, şi în integralitate, sentinţa penală nr. 792/19.09.2017 pronunţată de Judecătoria Buzău în dosarul nr. 1827/200/2017, şi dispune rejudecarea cauzei de către Judecătoria Buzău, potrivit procedurii obişnuite. În baza art. 275 alin. 3) C.p.p., cheltuielile judiciare ocazionate de judecarea apelului rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 19.03.2018.
E de bine a fost admis apelul dvs,procesul o sa fie trimis spre rejudecare la instanta de fond,judecatoria Buzau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit aceasta pronuntare la apel e de rau sau bine ? Laur21 Laur21 Trimitere cu rejudecare Solutia pe scurt: În baza art. 421 pct. 2) lit. b) C.p.p., admite apelul exercitat de apelantul-inculpat Manolescu Laurenţiu Robert ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Iulian&liliana Iulian&liliana Dacă pentru conducere fără permis sub influența alcoolului am primt suspendarea pedepsei.. și ca nou pedeapsa am primit 4 ani sub supraveghere și nici o ... (vezi toată discuția)
Cand imi pot recupera permisul dupa aceasta ptonuntare ? Laur21 Laur21 Complet: C1PI Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 2 Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, ... (vezi toată discuția)