avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcool la volan

Buna ziua. In urma cu 8 luni am participat la o nunta unde am baut mai munte pahare de vin, am fost oprit de către agenții de poliție am avut 0,58 in aer si 1,3 la sânge respectiv 1,15 la a doua proba. Am avut procesul sapt trecută , soluționare : amenda penală 12000 lei , amânarea aplicării pedepsei timp de 2 ani cu control si ca pedeapsa complementara in acești 2 ani fără drept de a conduce . Întrebare : ce șanse am la recurs sa reduc acest termen din pedeapsa complementara ?? Sau dacă plătesc amenda rămâne in continuare valabil termenul de 2 ani fără permis ? Va rog sa ma lămuriri . Multumesc anticipat !
Amenda nu trebuie sa o platiti daca s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei.
Nu este pedeapsa complementara, este obligatie stabilita in termenul de supraveghere.
multumesc frumos pentru raspuns. Credeți ca am șanse la apel sa reduc termenul de 2 ani fără drept de circulație ?
Aveti dreptul sa depuneti apel daca considerati sentinta netemeinica din acest punct de vedere.
Nu pot face o analiza doar din informatiile furnizate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala cu amanarea aplicarii pedepsei ! Breazu92 Breazu92 Buna ziua , de curand am fost judecat la jud Campina in legatura cu un dosar penal alcool la volan , avocata mea a cerut amenda penala cu amanarea aplicarii ... (vezi toată discuția)
O alcolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului Inconvenience Inconvenience Am fost prins cu alcoolemie de 0.84mg, care este pedeapsa pe care o pot primi nemaiavând antecedente.? (vezi toată discuția)