Buna ziua ,am o fetita in varsta de 2 ani si 8 luni.In luna Decembrie a anul trecut am fost agresata fizic atat eu cat si fetita mea.Am scos certificat medico-legal doar pentru mine ,fetita mea doar a fost stearsa de parchet.La aproximativ 1 luna sotul meu pleaca in Anglia,,,acolo si-a gasit jumatatea si nu ii mai pasa de familie...am dovezi foto si scrise ca sotul meu a cunoscut-o si a inceput sa o iubeasca.Pot folosi in instanta certificatul medico-legal care a fost eliberat in data de 17 .01.2019? Dovezile ca m-a inselat se pot folosi in instanta?Vreau sa folosesc si aceste dovezi ,intrucat sotul meu m-a acuzat din Anglia ca am pe altcineva in Romania dar fara dovezi...si cand de fapt cine acuza este cel vinovat.Multumesc
Deci sa inteleg ca din momentul în care am semnat contractul angajatorul este obligat să plătească angajatul..adică trebuie sa imi cer dreptul ca in prima luna de munca sa fiu plătită.
Buna seara,m-am angajat cu contract de munca la o clinică stomatologică pe postul de asistent medical generalist...doamna doctor mi-a facut contract începând cu data de 07.05.2018..problema este ca o lună nu o sa fiu plătită pentru ca sunt la inceput de cariera..pentru ca asa dorește doamna doctor ..iar data de salariu ar fi 20 a lunii..adică pe data de 20 ar trebui sa ma plătească.. ce pot face in acest caz daca nu sunt plătită?si cum pot afla daca mi-a înregistrat contractul la ISPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCĂ sa vad daca intr-adevar cum mia spus dânsa ca ea va plăti dările la stat pentru mine o lună dar nu imi va da nici un ban in mana in prima luna..ce pot sa fac ce drept am eu ca si angajat.?
Ce șanse am sa primesc stimulentul de inserție întrucât nu ma mai întorc la același loc de munca si urmeaza sa am contract de munca la o altă firmă in luna mai cu 2 luni inainte ca fetita mea sa faca 2 ani.?
Buna ziua..Am o fetita de 1 an si 9 luni si in as vrea sa depun actele necesare pentru a primi stimulentul de inserție întrucât in luna mai fetita mea va avea 1 an si 10 luni..Adică sunt in perioada in care as putea depune dosarul .Problema este ca eu vreau sa nu ma mai întorc la același loc de munca .Am gasit in alta parte si..angajatorul imi face contract in luna mai..Ce șanse mai am sa primesc acel stimulent de inserție daca am contract de munca la o altă firmă in luna mai.?Trebuie sa stau in preaviz ?