avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu copil minor

Buna ziua ,am o fetita in varsta de 2 ani si 8 luni.In luna Decembrie a anul trecut am fost agresata fizic atat eu cat si fetita mea.Am scos certificat medico-legal doar pentru mine ,fetita mea doar a fost stearsa de parchet.La aproximativ 1 luna sotul meu pleaca in Anglia,,,acolo si-a gasit jumatatea si nu ii mai pasa de familie...am dovezi foto si scrise ca sotul meu a cunoscut-o si a inceput sa o iubeasca.Pot folosi in instanta certificatul medico-legal care a fost eliberat in data de 17 .01.2019? Dovezile ca m-a inselat se pot folosi in instanta?Vreau sa folosesc si aceste dovezi ,intrucat sotul meu m-a acuzat din Anglia ca am pe altcineva in Romania dar fara dovezi...si cand de fapt cine acuza este cel vinovat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:31, 3 Martie 2019
Buna ziua,
Da le puteti folosi dar daca doriti sa divortati de ce va complicati?
Solicitati divortul cu un martor ca nu va mai intelegeti si totul se termina
Minorei i se va stabili domiciliul la mama si exercitarea autoritatii parintesti de ambii.
Luati legatura cu un avocat care sa va sprijine.
Ultima modificare: Duminică, 3 Martie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Solicitați desfacerea căsătoriei, autoritatea părintească să fie exercitată în comun, locuința minorei la dvs, pensie de întreținere, etc.
Proba agresiunii soțului este edificatoare în ceea ce privește deteriorarea raporturilor dintre soți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, certificat medico-legal agresiune fizică Hnsadmig Hnsadmig Buna ziua! Am scos un certificat medico-legal pentru agresiune fizică . Îl vreau pentru a-mi folosi in instanță la divorț . La mijloc sunt și 2 copii ... (vezi toată discuția)
Divort Emilia1234 Emilia1234 Buna seara. M-am despartit de sot in urma cu doua luni pt ca era agresiv, ma lovit de nenumarate ori, ma ameninta cu moartea. Am o fetita de 3 ani si acuma ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu copilul in timpul procesului? tamerd tamerd Buna ziua, Va rog mult o solutie, daca exista... si m-ar interesa temeiul legal, daca exista. Situatia sta asa: sunt recasatorita. din casatoria ... (vezi toată discuția)