avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara. M-am despartit de sot in urma cu doua luni pt ca era agresiv, ma lovit de nenumarate ori, ma ameninta cu moartea. Am o fetita de 3 ani si acuma locuiesc la parinti mei, nu am loc de munca. Vreau sa divortez, in acest caz la cine ramane fetita?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:51, 3 Decembrie 2018
Formulati acțiune de divorț si solicitați ca minorul sa va fie încredințat dvs. Din cele spuse,ati avea șanse să obțineți chiar exercitarea autoritatii parintesti exclusive asupra minorului. Sunt multe de discutat, ar fi bine sa apelați la un avocat. Dacă este violent,puteti solicita si emiterea unui ordin de protecție.

Emilia1234 a scris:

Buna seara. M-am despartit de sot in urma cu doua luni pt ca era agresiv, ma lovit de nenumarate ori, ma ameninta cu moartea. Am o fetita de 3 ani si acuma locuiesc la parinti mei, nu am loc de munca. Vreau sa divortez, in acest caz la cine ramane fetita?

Șansele să se stabilească locuința minorei la domiciliul dvs sunt covârșitoare; să nu uitați să solicitați și pensie de întreținere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori Luizik Luizik Ce șanse am sa raman cu ambii copii după divorț? Mentionez ca am un loc de munca sigur si domiciliul stabil si personal...si am condiții sa ii cresc ... (vezi toată discuția)
Poate să îmi ia fetița? Viola Banda Viola Banda Buna seara !Am o întrebare:fetița de 1 an și 1 luna este trecuta pe numele tatălui (nu suntem căsătoriți),noi doi nu ne mai i telegem.Prin rezultatul ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o indrumare ? - violenta in familie alexandravoicu alexandravoicu Traiesc cu un barbat de 3ani ,avem si o fetita de 2 ani nu suntem casatoriti legitim si as vreau sa il decad din drepturile parintesti pt ca este beat aproape ... (vezi toată discuția)