avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate să îmi ia fetița?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate să îmi ia fetița?

Buna seara !Am o întrebare:fetița de 1 an și 1 luna este trecuta pe numele tatălui (nu suntem căsătoriți),noi doi nu ne mai i telegem.Prin rezultatul fetiței eu am dreptul la indemnizația lunare de creștere a copilului+ apartamentul meu propriu.el nu lucrează,are moștenire din partea tatălui
lui care a decedat un apartament care trebuie să îl împarte în 3( prima este mama lui fratele și la urma el).întrebarea mea este:îmi poate lua fetița de tot?!ce trebuie sa fac...ajutați-ma!Am uitat sa specific:mă amenința că îl ajută mama lui cu bani că să îmi ia fetița...
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Viola Banda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:13, 13 August 2018
Buna seara,
NIMENI, nicio instanta din tara asta nu va stabili domiciliul fetei la el.
Va sfatuiesc sa va adresati instantei si sa solicitati sa se stabileasca exercitarea in comun a autoritatii parintesti si stabilirea domiciliului minorei la mama.
Daca este violent solicitati si ordin de protectie.
Nu are nici o sansa pt a se stabili domiciliul copilului la domiciliul lui,datorita varstei minorei aceasta o sa va fie ,,incredintata""
Intr-adevar, cum în mod pertinent au învederat colegii mei, nu are șanse să vă ia fetița, îndeosebi datorită vârstei sale fragede.
Opinez însă că ar trebui statornicită o situația juridică clară și concretă, sens în care ar fi recomandabil să formulați acțiune, solicitând exercitarea autorității părintești în comun, stabilirea locuinței minorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o fetița de 1 an și vreau să obțin custodia, concubina ... Marius Mocanu Marius Mocanu Am o fetița de 1 an și vreau să obțin custodia, concubina mea (mama fetei) a fugit cu altcineva în Italia, și nu vrea să îmi dea procura,și nu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului andreea ionita andreea ionita BUna ziua! Sunt tatal unei fetite de aproape 3 ani, care locuieste cu mine de cand mama ei a parasit-o, acum 9 luni. Cand am decis sa ne despartim, am hotarat ... (vezi toată discuția)
Custodie Cristinamaria13 Cristinamaria13 Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si ... (vezi toată discuția)