avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Buna ziua..Am o fetita de 1 an si 9 luni si in as vrea sa depun actele necesare pentru a primi stimulentul de inserție întrucât in luna mai fetita mea va avea 1 an si 10 luni..Adică sunt in perioada in care as putea depune dosarul .Problema este ca eu vreau sa nu ma mai întorc la același loc de munca .Am gasit in alta parte si..angajatorul imi face contract in luna mai..Ce șanse mai am sa primesc acel stimulent de inserție daca am contract de munca la o altă firmă in luna mai.?Trebuie sa stau in preaviz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 1 Mai 2018
Ce șanse am sa primesc stimulentul de inserție întrucât nu ma mai întorc la același loc de munca si urmeaza sa am contract de munca la o altă firmă in luna mai cu 2 luni inainte ca fetita mea sa faca 2 ani.?
Acelasi sanse ca si cum ati fi revenit la vechiul loc de munca in termenul prevazut de OUG si Normele de aplicare a le acesteia.
Trebuie să imi dau demisia sau sa stau in preaviz la vechiul loc de munca?

Cornel Vasile a scris:

Acelasi sanse ca si cum ati fi revenit la vechiul loc de munca in termenul prevazut de OUG si Normele de aplicare a le acesteia.

Trebuie doar ca data de incetare a vechiului c.i.m. = data de incepere a activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)
Revenirea din cic și demisia tdiana21 tdiana21 Buna seara !Momentan sunt in CIC. Pentru a beneficia de stimulentul de inserție, ar trebui sa ma întorc la serviciu din 10 mai, doar ca mi-am găsit un alt ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)