avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate GoronSergiu

Activitate GoronSergiu

Răspuns la discuția Citație Martor
Bună seara,îmi puteți face un model ,cum ar trebuii să arate solicitarea?
Mulțumesc !

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Transmiteti instantei o solicitare de acordare a unui alt termen aratand motivul si DOVADA.
Faceti mentiune si cu privire la data intoarcerii acasa.
Solicitare in scris transmisa prin scrisoare recvomandata cu confirmare de primire aratand numarul dosarului si data judecatii.

Răspuns la discuția Citație Martor
Pot face solicitare să fiu audiat mai repede ?
Mulțumesc !

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Transmiteti instantei o solicitare de acordare a unui alt termen aratand motivul si DOVADA.
Faceti mentiune si cu privire la data intoarcerii acasa.
Solicitare in scris transmisa prin scrisoare recvomandata cu confirmare de primire aratand numarul dosarului si data judecatii.

Discuție Citație Martor
Bună ziua ,azi am primit o citație pentru a fi audiat în calitate de martor , ca urmare a unei contestatii împotriva unui proces verbal al poliției rutiere unde am semnat ca martor .
Problema e că am fost citat pentru data de 13.09.2018 iar în perioada respectiva nu pot să ma prezint fiind plecat , exista o altă metodă prin care aș putea rezolva problema, eventual să fiu audiat mai repede ,iar dacă nu mă prezint ce se întâmplă?
Mulțumesc !
Bună ziua ,am o nelămurire ..am avut de făcut încadrarea juridică pe speța următoare : La data de... in .... numitul FL conducea autoturismul marca X pe strada ... iar la schimbarea direcției de mers spre stânga ,nu aacordat prioritate autoturismului care se deplasa pe drumul cu prioritate din partea dreapta a acestuia ,intrând în coliziune cu acesta .
În urma coliziunii a rezultat vâtămarea pasagerei din partea dreapta fața a autoturismului care se deplasa rgulamentar,aceasta având nevoie de 120 zile îngrijiri medicale .

Eu am încadrat-o astfel :
Numitul Fl a săvârșit infracțiunea de vătămare corporală din culpă ,faptă prev și ped de art 196 alin 3 C.p deoarece...

Iar proful a zis că trebuia încadrată la art 193 alin 1 (loviri si alte violente) combinat cu art 194 alin 1 lit b (vătare corporală )combinat cu art 196 alin 2 (vătămare corporală)
Care ar fi încadrarea corectă ?