Bună ziua, am primit o comunicare judecătorească în care se aduce în vedere faptul ca în dosarul de co testatie nu am depus taxa judiciara de timbru în suma de 20 de ron, urmatoare zi am fost la primărie și am plătit, după ceva timp am primit un alt plic în care scrie ca nu am depus taxa judiciară, trebuia sa pun chitanța de la primărie? Iar la finalul hârtie scrie "cu drept de reexaminarea în 15 zile de la comunicarea pentru petent" mai am oare dreptul sa depun chitanța?
Buna ziua,
Dupa ce am trimis o contestatie in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal, apoi am primit o instiintare in care se specifaca ca nu am voie sa conduc 90 de zile, sa ma mai astept la ceva de la aceea contestatie?
Buna ziua, un prieten a primi o amnda de incalcare a vitezei (103km/h) in alt judet si acum doreste sa trimita contestatia prin posa (acolo a pus proceul verbal copie, copie carte de identitate si contestatiea. Acum ce trebuie sa mai faca? Am auzit ceva de un certificat de grefa de unde il ia si sa il trimita si pe el?