avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate MM1968

Activitate MM1968

Răspuns la discuția Informatii
Doamna ordonanta de plata e pusa in executare din 2014 , era impotriva firmei , a doua sentinta este impotriva grecului ,,,,,,,,,,administratorul firmei DEBITOARE . Mai clar de atat ce sa va explic ,? numai intru si in detaliile de penal legate de aceasta speta . Intrebarea mea este simpla : cum se poate beneficia de sprijin de la statul roman in vederea punerii in executare a ultimei sentinte , EXECUTARE SILITA EXTERNA ! Stiti ? sau nu ceva legat de acest subiect ?
, ca discutam discutii,, cu toata stima
Răspuns la discuția Informatii
Eu sunt creditorul majoritar chiar . , grecul este debitorul . Creanta este stabilita inca din anul 2014 , prin sentinta definitiva ordonanta de plata . A doua sentinta cea in discutie este ca urmare a atragerii raspunderii administratorului debitoarei . In 2016 si-a cerut singur insolventa si la acest moment firma este radiata ,Alte lamuriri ?
Discuție Informatii
Daca am o sentinta judecatoreasca impotriva unui cetatean strain , ce trebuie executat silit el fiind dintr-o tara membra UE , dar nu imi permit un avocat acolo , cum ma poate statul sprijini ? Sentinta este obtinuta de catre firma iar cetateanul in cauza este administratorul statutar al debitoarei caruia i s-a atras raspunderea .