avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate alonzi

Activitate alonzi

Buna ziua, am un prieten care are schizofrenie, se vede imediat ca e bolnav, e balbait, se misca in reluare, are expresii ciudate pe fata. Problema care este- a facut 10 abonamente la vodafone si orange pe 24 de luni si a luat 10 telefoane pe care ulterior le-a vandut pe 100 de lei bucata. Operatorii vodafone au voie sa dea telefoane pe abonament persoanelor cu handicap psihic? El nu mai poate plati abonamentele, are 500 de lei pensie de handicap, daca se contacteaza un avocat, se pot rezilia contractele fara sa ajunga sa-i puna proprire pe pensie?
Răspuns la discuția apartament locuit, la licitatie
Inocentta, care este timpul maxim de asteptare? Multumesc pt raspuns, am vazut ca esti foarte activa pe site si iti multumesc in numele tuturor.
Buna ziua, doresc sa particip la o licitatie pt un apartament locuit de o familie. Deja s-au inscris 3 persoane. Voiam sa stiu, in ce conditii proprietarii pot depune contestatie? Apart nu e la licitatie in urma unei hotarari judecatoresti, o societate de recuperari credite a cerut scoaterea lui la licitatie, oamenii au facut un credit pe care nu il mai pot plati din 2015. Daca ei depun contestatie, pt cat timp mi se va bloca avansul? Multumesc