avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită apartament locuit, la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

apartament locuit, la licitatie

Buna ziua, doresc sa particip la o licitatie pt un apartament locuit de o familie. Deja s-au inscris 3 persoane. Voiam sa stiu, in ce conditii proprietarii pot depune contestatie? Apart nu e la licitatie in urma unei hotarari judecatoresti, o societate de recuperari credite a cerut scoaterea lui la licitatie, oamenii au facut un credit pe care nu il mai pot plati din 2015. Daca ei depun contestatie, pt cat timp mi se va bloca avansul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: alonzi , utilizator 10:37, 7 Mai 2018
Daca ei depun contestatie, pt cat timp mi se va bloca avansul?

Avansul poate fi retinut atat timp cat se judeca contestatia la executare
Inocentta, care este timpul maxim de asteptare? Multumesc pt raspuns, am vazut ca esti foarte activa pe site si iti multumesc in numele tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme executare silita misu12345 misu12345 Dupa ce am fost executat silit eu , sotia , soacra mea intr-un dosar cesionat de o banca unei firme de recuperari creante , ni-sa facut poprire la toti pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara va rog sa ma ajutați dețin un apartament inpreuna ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil la licitatie RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Am imprumutat pe cineva cu 37.000 euro si am intocmit un contract de imprumut la notar, iar acesta a fost inscris in cartea funciare pentru ... (vezi toată discuția)