avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna ...

Bună seara va rog sa ma ajutați
Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca imobiliara
Eu am un credit de nevoi personale din anul 2017 la tbi pe care nu lam mai plătit și mia venit înștiințare ca sa declanșat urmărirea silita indirecta imobiliara cu privire la bunul imobil
Întrebarea este dacă apartamentul este girat din 2015 într-un contract cei de la Invest capital poate sa ma execute pe bun mai ales ca doar jumătate este al meu?
Mulțumesc
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorul poate cere partajul , apoi din banii obținuți intai se indestuleaza creditorul care are ipoteca, apoi banii se împart egal între soți și partea dvs ( daca va exista) o va lua creditorul dvs.
Puteti formula o contestatie la executare sau puteți sa va intelegeti pt o plata.
Da,poate executa jumătatea ta,dar poate fi și un avantaj și îți spun din privința omului care participă la astfel de licitații
Că sa o tina bani ,scoate la licitație jumătatea ta sau cat ai tu parte ...De obicei părți din locuită care sunt scoase la licitație se vând la preturi mai mici...Și soția poate să pună pe cineva să liciteze și să își obțină partea înapoi
Dar asta nu înseamnă că tu ai scăpat de restul datoriei...
Am întâlnit câteva cazuri din acestea...
Dacă altcineva câștigă nu poate să intre peste soție,trebuie sa indea in judecată
De aceea eu nu mă bag la astfel de licitații cu părți din locuită că este complicat
Dau poți negocia cu creditorul direct pentru esalonarea datoriei

Ralucaralu91 a scris:

Bună seara va rog sa ma ajutați
Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca imobiliara
Eu am un credit de nevoi personale din anul 2017 la tbi pe care nu lam mai plătit și mia venit înștiințare ca sa declanșat urmărirea silita indirecta imobiliara cu privire la bunul imobil
Întrebarea este dacă apartamentul este girat din 2015 într-un contract cei de la Invest capital poate sa ma execute pe bun mai ales ca doar jumătate este al meu?
Mulțumesc

fara partaj in prealabil, nu poate executa nimic, nu au o proprietate pe cote parti, ci in devalmasie.
Am vazut, din pacate, executari silite pe cote...

Ralucaralu, faceti contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Executarea unui imobil care este gajat la banca! bond29500 bond29500 Am imprumutat o ruda cu o suma de bani prin act notarial facut intre mine si el ,el garantand imprumutul cu toate bunurile mobile si imobile.Mentionez ca el ... (vezi toată discuția)
Executare silita jumatate de imobil dayana2000 dayana2000 mi se opreste din salariu banii ptr banca de .3 ani..am primit executare silita pe imobil cu pretextul ca suma de 420 lei este mica si vor o suma de 750 de lei ... (vezi toată discuția)