avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna ...

Bună seara va rog sa ma ajutați
Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca imobiliara
Eu am un credit de nevoi personale din anul 2017 la tbi pe care nu lam mai plătit și mia venit înștiințare ca sa declanșat urmărirea silita indirecta imobiliara cu privire la bunul imobil
Întrebarea este dacă apartamentul este girat din 2015 într-un contract cei de la Invest capital poate sa ma execute pe bun mai ales ca doar jumătate este al meu?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Credit in franci elvetieni nepartajat, amenintare de executare imobiliara victor77 victor77 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema: sunt divortat de curand si am impreuna cu fosta sotie un credit in franci ... (vezi toată discuția)
Partaj imprumut bancar, opozabilitate fata de banca dandascalu44 dandascalu44 buna ziua, am un imprumut bancar de nevoi personale, cu ipoteca...in urma divortului si a partajului fosta mea sotie a fost obligata de instanta de ... (vezi toată discuția)
Poate sa-mi scoata banca apartamentul la vanzare? dorat dorat Buna seara. fosta sotie a scos un credit de nevoi personale. creditul este girat cu casa fostiilor socri eu sunt coplatitor in contractul de credit,vreau sami ... (vezi toată discuția)