avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita jumatate de imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita jumatate de imobil

mi se opreste din salariu banii ptr banca de .3 ani..am primit executare silita pe imobil cu pretextul ca suma de 420 lei este mica si vor o suma de 750 de lei daca nu imi iau partea mea de casa..fiind doi proprietari pe casa cu 2 nume diferite..cand am facut imprumutul nu aveam casa nu am facut credit ipotecar si nici nu am girat cu vreun imobil..ma intereeaza poate banca sa mi ia jumatate de casa cum au cerut ei atata timp cat eu le platesc lunar...va multumesc:O
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:04, 4 Aprilie 2016
Daca datoria depaseste 10mii de lei, executarea poate fi si imobiliara. daca dvs detineti in proprietate o cota parte dintr-un imobil, poate executa aceasta cota. Daca coproprietatea e in devalmasie ( sunteti soti), executarea poate avea loc numai dupa un partaj.
Sub plafonul de 10 000 lei nu va poate executa pe casa.
Ar fi bine sa precizați suma datorata și dobânzile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru credit de nevoi personale leonidaas76 leonidaas76 am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executare silita , situatie disperata diblue diblue Va rog din suflet sa-mi spuneti ce mai pot face in situatia urmatoare: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de 3000 euro.In 2008 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)