avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate GraurA

Activitate GraurA

Răspuns la discuția Angajare administrator adjunct
Pe mine ma intereseaza ce trebuie trecut in actul de la registrul comertului la drepturile administratorului secundar intrucat el nu contribuie la investitie in SC.

Pe acest medic eu il angajez si nu vreau ca el sa aiba drepturi decizionale sau beneficii financiare in caz ca renunta la colaborare.

Florin Cioca a scris:

Buna ziua,
Un administrator poate fi numit prin Hot AGA/Decizia Asoc. Unic, sau poate incheia un contract de mandat ori unul de munca. In fiecare caz parte Asoc Unic ori AGA ii stabileste intinderea drepturilor si a obligatiilor prin documentul de angajare.
Daca respectiva functionara nu cunoaste legislatia apelati la altii care o cunosc ....... e la fel in orice profesie ....... nu toate persoanele au terminat scoala cu nota 10.

Răspuns la discuția Impozit auto
Masina am cumparat-o de la o persoana care nici el nu a trecut-o pe el.
O reprezentare grafica ar fi:

Primul proprietar a cumparat-o in 2007 si a platit impozitul pe tot anul
Al doilea proprietar a cumparat-o in 2008 si nu a trecut-o pe el si nici nu a platit impozit
Eu am cumparat-o in 2012 si nu am trecut-o pe mine pana in prezent si nu am platit impozit

Nu am certificatul fiscal nici de la primul proprietar, nici de la al doilea.
Care sunt pasii care trebuie sa-i urmez pentru a inmatricula autovehicolul / vinde ?

Buna ziua,

Vreau sa infiintez un SRL in domeniul medical, eu nu sunt medic si am nevoie in administratie si de un medic.
Am fost la registrul comertului si doamna respectiva nu stia ce fel de puteri decizionale are respectivul medic. Doamna respectiva a vrut sa il treaca cu puteri depline dar medicul pe care il angajez cu doua ore nu contribuie la finantarea SC-ului.

Ce drepturi se pot trece in fisa respectiva pentru medicul pe care il angajez doar cu 2 ore, tinand cont ca eu am nevoie doar de diploma de medic pentru a infiinta/functiona SC-ul

Va multumesc.
Discuție Impozit auto
Buna ziua,

Am cumparat o masina inmatriculata in RO in urma cu 5 ani si pana in prezent nu am trecut-o pe mine si nu am platit impozit auto pe ea.

1. Daca vreau sa o trec pe mine va trebui sa platesc impozitul auto si din urma (5ani) sau doar incepand cu ziua cand o trec pe mine?
2. Daca vreau sa o vand, cumparatorul va trebui sa plateasca impozitul auto si din urma (5ani) sau doar incepand cu ziua cand o va trece pe el?

Va multumesc anticipat, Graur