Buna ziua,
Am primit in luna feb.2018 o scrisoare de la firma de recuperari topfactoring pe care nu prea am luat o in serios pana in ziua de astazi..
Mi am facut un abonament anul trecut pe o perioada de doi ani de zile, l am platit jumatate de an apoi nu am mai avut posibilitatea sa l platesc si l am lasat. In scrisoare spune ca trebuie sa platesc restante in valoare de : 2,208.18 RON pana la data de : 22.02.2018.
I am sunat zilele trecute si mi au zis ca pe langa aia 2200 trebuie sa mai platesc pana la 3600 doarece am intarziat cu plata. Eu doresc sa mi platesc aceasta datorie dar doar cat scrie pe scrisoarea pe care am primit o, 2200 lei.
Au dreptul sa puna aceste penalitati pana in ziua de astazi ?
Nu pot plati doar cat scrie in scrisoare ?
HrincuVasileAdelin a scris:
Nu o sa mai conduc pana nu am din nou drept de circulatie. Mi am dat seama ca m am jucat cu viata mea si cu a altor oameni oameni.
Acum, știi cum e, ce va fi, va fii.
Totuși alții nu fac ceea ce ai făcut tu și au parte de accidente. Nimeni nu își dorește așa ceva.
Apoi, gândește-te cum se vor simții părinții tăi și la faptul că i-ar putea dărâma urmările faptelor tale.
In rest fiecare își trăiește propria viața și suporta consecințele faptelor lui.
Eu îți doresc sa fii mai responsabil. Pentru că ce va urma nu tine de mine sau alții de pe aici, indiferent ce spunem noi.
Tine doar de tine și de faptele tale, trecute, prezente și viitoare.
Multa bafta îți doresc.
Și dacă îi anulează permisul, nu va mai conduce ? Ce îl împiedică ?
La ce a expus, și la cum judeca instanțele din Romania,fiind și aglomerate și cu presiunea politică și socială pe ele, nu poți prezice ce se va întâmpla. Poate scăpa doar cu amendă. Poate ii da cu suspendare.
Cam tine de procuror și apărarea lui ca inculpat, în final.
In rest, ce ne-am dori noi, îmi amintesc de morala bancului ăla: vise taică, vise!
Eu mi-as dori sa fie mai responsabil pe viitor. Pentru că sigur va mai conduce, cu sau fara permis. Indiferent ce spunem noi, sau alții.