avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie Topfactoring Orange Abonament
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Topfactoring Orange Abonament

Buna ziua,
Am primit in luna feb.2018 o scrisoare de la firma de recuperari topfactoring pe care nu prea am luat o in serios pana in ziua de astazi..
Mi am facut un abonament anul trecut pe o perioada de doi ani de zile, l am platit jumatate de an apoi nu am mai avut posibilitatea sa l platesc si l am lasat. In scrisoare spune ca trebuie sa platesc restante in valoare de : 2,208.18 RON pana la data de : 22.02.2018.
I am sunat zilele trecute si mi au zis ca pe langa aia 2200 trebuie sa mai platesc pana la 3600 doarece am intarziat cu plata. Eu doresc sa mi platesc aceasta datorie dar doar cat scrie pe scrisoarea pe care am primit o, 2200 lei.
Au dreptul sa puna aceste penalitati pana in ziua de astazi ?
Nu pot plati doar cat scrie in scrisoare ?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2018
HrincuVasileAdelin, utilizator
Cel mai recent răspuns: HrincuVasileAdelin , utilizator 05:57, 29 Mai 2018
Imi poate explica cineva daca au dreptul de a pune aceasta taxa in plus ? Va rog ?

HrincuVasileAdelin a scris:

Buna ziua,
Am primit in luna feb.2018 o scrisoare de la firma de recuperari topfactoring pe care nu prea am luat o in serios pana in ziua de astazi..
Mi am facut un abonament anul trecut pe o perioada de doi ani de zile, l am platit jumatate de an apoi nu am mai avut posibilitatea sa l platesc si l am lasat. In scrisoare spune ca trebuie sa platesc restante in valoare de : 2,208.18 RON pana la data de : 22.02.2018.
I am sunat zilele trecute si mi au zis ca pe langa aia 2200 trebuie sa mai platesc pana la 3600 doarece am intarziat cu plata. Eu doresc sa mi platesc aceasta datorie dar doar cat scrie pe scrisoarea pe care am primit o, 2200 lei.
Au dreptul sa puna aceste penalitati pana in ziua de astazi ?
Nu pot plati doar cat scrie in scrisoare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare societate de recuperari creante diana88laura diana88laura am primit si eu o DECIZIE DE EXECUTARE SILITA DIN PARTEA CELOR DE LA [EDITAT] IN VALOAREA DE1.273,29 RON o taxa de reziliere, facturile fiind platite si imi ... (vezi toată discuția)
Creditor-societate recuperari creante stefan2008ro stefan2008ro Buna ziua In 2004 am facut un abonament la [editat] dar nu am vrut sa imi iau nici un telefon, doar abonamentul. Nr care l-am facut abonament a fost cartela ... (vezi toată discuția)
Factura neachitata la telefon. somatie de la firma de recuperari merlyn merlyn Am nevoie de ajutor !!! Am incheiat un abonament de telefon in luna Decembrie 2008 cu o firma de telefonie mobile. Nu am platit primele 2 facturi ... (vezi toată discuția)