avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate Paulina inna

Activitate Paulina inna

Răspuns la discuția Cetățenia romana
Multumesc frumos !!!!
Răspuns la discuția Cetățenia romana
Pardon, a stat acum 2 ani din ianuarie pana in iunie , apoi a mai venit si iar a plecat. Ce este de facut?
Sunt căsătorită cu un albanez din 2012 si vreau sa stiu ce acte trebuie sa depun si unde pentru a avea cetățenia??? El implinetse toate conditiile doar ca trebuie sa stea pe teritoriul romaniei 1 an acum sa redus la 6 luni. A stat 2 ani dar nu acum
Răspuns la discuția Chitanță
Vreau sa vand un apartament si trebuie va fratele meu sa recunoasca ca a primit banii
Este semnătura mea si a lui pe acea chitanță. Mentionez ca acea chitanță este format a4. Va pot face o poza pe pagina mea de facebook paulina inna.
Am făcut chitanță la sediul de avocatură cu semnăturile ambelor părți dar fără vreo ștampilă
Discuție Chitanță
Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform sentinței. Fratele meu intelege sa primească această sumă, drepturi ce i revin in baza sentinței civile, înțelegând sa nu mai aibă nicio pretentie. Eu i am plătit acea suma si acum nu mai recunoaște.
Ce trebuie sa fac????