avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetățenia romana
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetățenia romana

Sunt căsătorită cu un albanez din 2012 si vreau sa stiu ce acte trebuie sa depun si unde pentru a avea cetățenia??? El implinetse toate conditiile doar ca trebuie sa stea pe teritoriul romaniei 1 an acum sa redus la 6 luni. A stat 2 ani dar nu acum
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
Paulina inna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Paulina inna , utilizator 08:29, 10 Iunie 2018
Pardon, a stat acum 2 ani din ianuarie pana in iunie , apoi a mai venit si iar a plecat. Ce este de facut?
Sa pregătiți actele necesare pentru dobândirea cetățeniei si sa discutați cu un avocat specializat pe aceste probleme juridice. In ceea ce ma privește merg destul de des la ANC pe ART 11 din Legea 21.... e o procedura mai laborioasă decât ce aveți Dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat
Multumesc frumos !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenia romana! taniusa732 taniusa732 Buna ziua! Am depus actele pentru cetatenie romana pe 10 septembrie 2012. Sunt casatorita cu cetatean roman, Ma aflu pe teritoriul Romaniei legal de 6 ani , ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru straini din ue Sweetnight Sweetnight Buna ziua, Sunt din Bulgaria original si sunt casatorita in Romania cu un cetatean roman din ianuarie 2012. Conform art. 8 din Legea cetateniei romane nr. ... (vezi toată discuția)
Dobandirea cetateniei romane cornelius1987 cornelius1987 buna...eu sunt din iasi prietena mea este din chisinau...a depus dosarul pt cetatenie in mai 2011...cam cat o sa dureze pana ce o sa obtina cetatenia(acum cu ... (vezi toată discuția)