avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cetatenia romana!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cetatenia romana!

Buna ziua! Am depus actele pentru cetatenie romana pe 10 septembrie 2012. Sunt casatorita cu cetatean roman, Ma aflu pe teritoriul Romaniei legal de 6 ani , am trimis 2 scrisori recomandate la ANC dar nu primesc nici un raspuns. Permisul de sedere in realitate nu are nici o valoare, nu pot sa-mi fac nici macar un abonament la biblioteca dar pe nimeni nu intereseaza. Spuneti-mi ce sa mai fac??Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 16:56, 6 Octombrie 2014
Sa asteptati, in toate tarile UE se obtine destul de greu cetatenia.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere petru un refugiat politic lyteon lyteon Buna ziua. In urma cu 5 ani un cetatean pakistanez a intrat pe teritoriul Italiei.Dupa ce i-a expirat viza el a continuat sa stea in Italia si a fost ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru straini din ue Sweetnight Sweetnight Buna ziua, Sunt din Bulgaria original si sunt casatorita in Romania cu un cetatean roman din ianuarie 2012. Conform art. 8 din Legea cetateniei romane nr. ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)