avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanță
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanță

Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform sentinței. Fratele meu intelege sa primească această sumă, drepturi ce i revin in baza sentinței civile, înțelegând sa nu mai aibă nicio pretentie. Eu i am plătit acea suma si acum nu mai recunoaște.
Ce trebuie sa fac????
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:54, 7 Mai 2018
Expunerea dv este contradictorie
Initial precizati
Fratele meu intelege sa primească această sumă, drepturi ce i revin in baza sentinței civile, înțelegând sa nu mai aibă nicio pretentie.

Ulterior reveniti si afirmati
acum nu mai recunoaște.

Atat timp cat exista si detineti chitantele justificative ,dv puteti dovedi ca ati respectat hotararea judecatoreasca si ati achitat integral suma dispusa de instanta de judecata
Am făcut chitanță la sediul de avocatură cu semnăturile ambelor părți dar fără vreo ștampilă
Buna seara,
Pai la fiecare inmanare de bani nu ati semnat o chitanta?
Este semnătura mea si a lui pe acea chitanță. Mentionez ca acea chitanță este format a4. Va pot face o poza pe pagina mea de facebook paulina inna.
Era bine daca faceati declaratia de primire a sultei la un birou notarial, in forma autentica. Asa aveti un inceput de proba doar. La ce va referiti cand intrebati ce trebuie sa faceti? Ce trebuie sa faceti ca sa ce?

Alte discuții în legătură

Radiere sulta din cartea funciară tinu78 tinu78 In februarie 2010 in urma unui hotărâri judecătorești sa stabilit plata sultei pentru 5 persoane dintre care si bunica mea care in 2012 a decedat, 2 ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol cristian1963 cristian1963 Cum pot sa vand un teren agricol dobandit in urma unei succesiuni facuta prin judecatorie? Mentionez ca, prin hotararea judecatoreasca ramasa definitiva ... (vezi toată discuția)