O ultima întrebare va rog.
În cazul în care tatăl meu a girat cu casa înainte ca eu sa cumpăr apartamentul de la el, exista vreun risc ca banca sa recupereze prejudiciul din apartamentul meu?trebuie sa precizez ca sunt plecat din tara și nu știu momentan cum a reusit sa facă împrumutul dar banca insista sa fac cât mai curând succesiunea, exista un termen limita?
Va mulțumesc pentru timpul acordat.
Trebuie făcută obligatoriu aceasta succesiune? Pentru ca nu mai exista nimic pe numele lui în afara de datoria la banca.in urma cu câțiva ani am cumpărat de la el casa pe care o deținea la prețul pieței de la vremea respectiva și fără nici o clauza,am făcut contract vânzare-cumpărare și i-am virat în contul tatălui suma respectiva.banca se poate lega de acest aspect pentru a recupera datoria?
Va mulțumesc pentru amabilitate.
Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? Vreau sa precizez ca tatăl meu a făcut un împrumut la banca de unde scotea pensia dar nu am știut nimic despre asta și a rămas restant,acum banca insista sa fac succesiunea dar tatăl meu nu avea pe numele lui casa sau alte bunuri, nimic. Ofițerul de credit spune ca eu moștenesc datoriile tatălui, este adevărat? Eu nu l.am girat.
Ce pot face ca să nu plătesc aceasta datorie?
Va mulțumesc anticipat!
Tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie de la banca, am cardul și pinul lui.. În cazul acesta, am comis o ilegalitate? În trecut el a făcut și un împrumut la banca respectiva și nu știu dacă a fost achitat în totalitate