avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua

Tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie de la banca, am cardul și pinul lui.. În cazul acesta, am comis o ilegalitate? În trecut el a făcut și un împrumut la banca respectiva și nu știu dacă a fost achitat în totalitate
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2018
Fiferemadalin, utilizator

Alte discuții în legătură

Tatăl meu a decedat, iar eu am scos de pe card ultima lui pensie după data decesului, de la banca unde avea un credit. ofițerul de credit spune că eu moștenesc datoriile, este adevărat? Fiferemadalin Fiferemadalin Bună ziua, tatăl meu a decedat iar eu am scos ultima lui pensie după data decesului având cardul și pinul. În aceste condiții am comis o ilegalitate? ... (vezi toată discuția)
Buna, se da urmatoarea problema. am avut un prieten care a fost ... Playa Playa Buna, se da urmatoarea problema. Am avut un prieten care a fost divortat si in urma casatoriei a rezultat un copil. Copilul e la mama. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Mostenesc si datoriile sheba sheba mama mea a decedat si eu sunt singurul ei fiu, mama a avut un card de credit pe care avea o descoperire de vre-o 3000ron, ca sa pot sa intabulez casa pe numele ... (vezi toată discuția)