avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate 1960claudia

Activitate 1960claudia

Bine

DinuX a scris:

Nu sunteti prima care ati patit-o... In caz de judecata o sa spuna ca sunteti straina de succesiune. Asta daca nu a rezolvat deja succesiunile. Stiu un caz in care a declarat in fata notarului ca este singurul copil... Si martorii la fel...

Bine de stiut !
Mai pot sa fac acum acest Accept de succesiune ?
Buna ziua,
Eu personal nu am facut nici un demers.
Nu detin decat o copie dupa certificatul de deces al mamei.
Copie dupa Certificatul de deces al tatalui nu am.
Toate actele sunt in posesia fratelui si eu am sperat ca in termenul legal sa deschida el acest proces de succesiune.
Lucru care nu s-a intamplat.
Sunt 3 ani de la decesul mamei ai 11 ani de la decesul tatalui.

DinuX a scris:

Inteleg ca a trecut ceva vreme de la decesul parintilor. Ati facut ceva prin care sa acceptati succesiunea?

Va multumesc pentru raspuns, dna avocat !

Intre verificarea efectuata de notar si depunerea cererii in instanta care este perioada de timp admisa astfel incat verificarea sa fie valabila ?

Va multumesc inca o data !

Cum pot sa deschid procesul de succesiune ca urmare a decesului ambilor parinti .
Mai am un frate care detine toate actele : certificatele de deces, actele de la pamant , actele casei, certificate SIF .
NU reusesc sa comunic cu el Comunicarea este la modul injurii, jigniri etc. Practic nu vrea sa dezbatem succesiunea.
Cum trebuie sa incep acest proces Ce trebuie sa fac ?
Succesiune -
Poti instraina un bun mostenit legal, dupa incheierea procesului de succesiune fara acordul celorlalti mostenitori, sau ai nevoie de acordul lor in continuare?
Răspuns la discuția Succesiune

Părinții au decedat , ultimul dintre ei mama . Nu s-a făcut succesiunea nici după tata.
Sub pretextul stării de violență fratele ma obliga faptic sa mai pot veniți acasă la casa părintească.
În casa si in curtea aferentă cu acceptul fratelui s-a mutat o familie sub pretextul că au grija de curte si de casa.
Cui trebuie sa ma adresez pentru scoaterea acestor persoane din imobil si de asemenea cum pot intra in imobil în siguranță si cu ajutorul căror instituții ?
Unde trebuie sa ma adresez ?

Răspuns la discuția Raspuns discutii
Multumesc !
Cum gasesc raspunsul la intrebarile mele.
Discuție Succesiune
În ce condiții o persoana poate locui intr-un imobil asupra caruia nu s-a făcut succesiunea în urma decesului proprietarilor ( părinților)
INTRODUCEREA în imobil este facuta de unul dintre moștenitori. .