avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - Poti instraina un bun mostenit legal, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - Poti instraina un bun mostenit legal, dupa incheierea ...

Succesiune -
Poti instraina un bun mostenit legal, dupa incheierea procesului de succesiune fara acordul celorlalti mostenitori, sau ai nevoie de acordul lor in continuare?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:25, 1 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă în urma succesiunii, au rămas mai mulți mostenitori, dvs nu va puteți vinde decât cota moștenită.
Pentru vânzarea întregului imobil aveți nevoie de acordul tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-succesiune izabela_iza izabela_iza va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc (vezi toată discuția)
Succesiune , se poate vinde un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori sabrina1980 sabrina1980 Buna seara , ar putea sa se vanda un imobil fara acordul unuia dintre mostenitori ex tata si sora vrea sa vanda eu nu , o pot face fara mine ? (mama find ... (vezi toată discuția)
Vânzare drept moștenire popcrys77 popcrys77 Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema, si va rog sa-mi raspundeți dacă se poate să fac următorul lucru: După decesul bunicului s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)