avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

În ce condiții o persoana poate locui intr-un imobil asupra caruia nu s-a făcut succesiunea în urma decesului proprietarilor ( părinților)
INTRODUCEREA în imobil este facuta de unul dintre moștenitori. .
Cel mai recent răspuns: 1960claudia , utilizator 13:51, 9 Mai 2018

Părinții au decedat , ultimul dintre ei mama . Nu s-a făcut succesiunea nici după tata.
Sub pretextul stării de violență fratele ma obliga faptic sa mai pot veniți acasă la casa părintească.
În casa si in curtea aferentă cu acceptul fratelui s-a mutat o familie sub pretextul că au grija de curte si de casa.
Cui trebuie sa ma adresez pentru scoaterea acestor persoane din imobil si de asemenea cum pot intra in imobil în siguranță si cu ajutorul căror instituții ?
Unde trebuie sa ma adresez ?

Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
1960claudia, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate si succesiune GROOSA GROOSA Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea speta : Tatal si mama mea au o proprietate in or.B-S. Mama a decedat in anul 2009 iar fratele meu in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa știu dacă se poate introduce în certificatul ... Hanga Sorin Hanga Sorin Bună ziua as dori sa știu dacă se poate introduce în certificatul de moștenitor un imobil care nu apare nicăieri. Fratele mai mic a adus notarul înainte ... (vezi toată discuția)