avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua as dori sa știu dacă se poate introduce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua as dori sa știu dacă se poate introduce în certificatul ...

Bună ziua as dori sa știu dacă se poate introduce în certificatul de moștenitor un imobil care nu apare nicăieri. Fratele mai mic a adus notarul înainte de decesul tatălui meu și a făcut contract de vânzare-cumpărare pe teren și un imobil (casa părintească) în curte exista un al doilea imobil care nu apare nicăieri nici în contract nici în succesiune. Care ar fi modalitatea de a introduce acest imobil în succesiune. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:30, 5 August 2020
Pai nu mai poate fi adus la succesiune, fiindca prin vanzare, nu mai apartine defunctului, ci fratelui dvs.
Dar imobilul este construit de tata în 2000 el decedând în 2004 este înregistrat la primărie dar nu e trecut în CF. Toate avizele și autorizația de construcție sânt pe numele tatălui.
Da, dar tata a vândut.
Acum, Cartea Funciară este pe numele fratelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu de proprietate pascanvio pascanvio Am Titlu de proprietate pe numele meu, conform legii 18, pe terenul pe care este construita casa parinteasca. Cum pot obtine Titlu de proprietate si pe casa? ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitor cu titlu de proprietate GeorgeBB GeorgeBB Buna ziua, am si eu o problema cu titlul de proprietate...,, strabunicul meu a avut 4 copii, si dupa ce a murit au ramas copii lui in acea casa parinteasca ... (vezi toată discuția)
Casa renovata,lipsa dovezi olga2011 olga2011 sora mea a modificat casa parintesaca,renovata de la fundatie, in 1969,cu banii ei,in casa au ramas o un frate si parintii,ea si-a pastrat o camera si o ... (vezi toată discuția)