avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinere titlu de proprietate

Am Titlu de proprietate pe numele meu, conform legii 18, pe terenul pe care este construita casa parinteasca. Cum pot obtine Titlu de proprietate si pe casa? Casa este pe numele lui tata, decedat in 2000. Mai am un frate in viata si un frate decedat care are 2 copii. Mama este de acord cu trecerea pe numele meu a casei.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:20, 20 Octombrie 2010
Actul de proprietate al casei il reprezinta autorizatia de constructie. Daca titularul acestei autorizatii de constructieeste tatal, este necesar sa dezbateti succesiunea dupa dansul, iar mostenitorii fratelui cat si mama dvs. sa renunte in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie cu "certificat de calitate de mostenitor" fify1 fify1 buna ziua, pot obtine o autorizatie de constructie, extindere casa, pe baza unui certificat de calitate de mostenitor? Deci este vorba de un certificat atestat ... (vezi toată discuția)
Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.la o succesiune ... nicupiciu nicupiciu Certificat ca nu s-a facut succesiune dupa bunicul meu.La o succesiune dupa bunica mea, parintii nefacand-o, mi s-a cerut de catre notar certificat ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)