avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate Alexiaa20

Activitate Alexiaa20

Mai sunt si alte pareri?

Adam Grecu a scris:

Pai da, sunt avocati si avocati. Cautati unul f. bun.
Mai multe, personal nu pot sa va sfatuesc.
Poate mai sunt si alte pareri, aici pe forum.

Am fost la 3 avocati si am primit 3 raspunsuri diferite. Unul mi.a zis ca pot sa vand fara probleme si noii proprietari pot sa aplice art 1812,altul mi.a zis ca nu pot si ultimul ca pot sq vand dar pot fi data in judecata ulterior de chirias pt daune.

Adam Grecu a scris:

Trebuie sa mergeti cu documentele la un cabinet de avocatura, solicitati o consultatie. Este foarte important sa se studieze clauzele contractuale, altfel, aici, fara prea multe informatii, chiar ca nu putem sa va raspundem.
Succes!

Buna ziua. Anul trecut am facut un credit cu garantie imobiliara,in care s.s pus interdictia instrainarii,inchirierii,etc fara acordul lor. Anul acesta,imobilul l.am inchiriat pe 5 ani. Chiriasul are urmatoarele clauze in contract; in caz de instrainare,trebuie sa.l anunt prima data pe el si sa astept un raspuns de cateva luni,in caz de denuntare unilaterala trebuie sa.l despagubesc. Eu acum am gasit sa o vand,banca este de acord si noii proprietari vor sa aplice art 1812 din cod civil. Chiriasul se poate intoarce impotriva mea si sa ma dea in judecata?
Discuție Rambursare TVA
Buna ziua. Am solicitat in data de 24 martie rambursarea de TVA,suma fiind de 29.331 lei. In data de 26.04.2018 s-a emis decizia de rambursare TVA. Am fost incadrata la risc fiscal mic si acum urmaresc serviciul online de pe site-ul anafului sa urmaresc data restituirii banilor. Dupa ce se introduc datele firmei,imi apar doua casute:data si informatii. Data reprezinta ziua platii sau incarcarea documentului in sistem? Poate ma lamureste cineva. Va multumesc!