avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Rambursare TVA

Buna ziua. Am solicitat in data de 24 martie rambursarea de TVA,suma fiind de 29.331 lei. In data de 26.04.2018 s-a emis decizia de rambursare TVA. Am fost incadrata la risc fiscal mic si acum urmaresc serviciul online de pe site-ul anafului sa urmaresc data restituirii banilor. Dupa ce se introduc datele firmei,imi apar doua casute:data si informatii. Data reprezinta ziua platii sau incarcarea documentului in sistem? Poate ma lamureste cineva. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Returnare tva pe timpul constructiei amh amh Buna ziua. Am un teren pe care vreau sa fac un bloc de apartamente destinat vanzarii. Pot recupera TVA pe masura ce cladirea se construieste? Constructia va ... (vezi toată discuția)
D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate apartament de pe sc pe pf leventesanta leventesanta In noiembrie 2006 am cumparat un apartament in constructie pe o firma nou constituita si mi-am dedus TVA-ul prin taxare inversa. In acel moment, nu am avut ... (vezi toată discuția)