avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate Andreeanit

Activitate Andreeanit

M-am lamurit, multumesc.
Cel mai bine imi comvenea sa ia tatal indemnizatie pe lunile 23 si 24, iar eu stimulent dupa 2 ani, dar nu am stiut de aceasta varianta in timp util.
Multumesc.

Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti cum sa-i combateti, decat daca tatal nu indeplineste conditiile pentru a primi indemnizatie.

Pentru a nu se lua in calcul luna tatalui, trebuia sa reveniti la munca inainte de 01.11.2019.

Buna ziua! Cele 2 institutii din Brasov care se ocupa cu intocmirea dosarului pentru Stimulent insertie si, respectiv, petru plata acestuia, mi-au spus ca luna in care tatat nu isi ia CCC, nici eu nu primesc stimulent.
Care este baza legala prin care le pot combate decizia si cum procedez?
Mentionez ca m-am intors in campul muncii in noiembrie 2019, copilul a implinit 2 ani pe 1 februarie 2020 si tatal nu a intocmit dosar pentru CCC.
Exact! Nu stiu in ce ma incadrez, dar am fost agresata verbal si afectata emotional. As putea depune o plangere pentru hartuire doar pentru a avea un numar de inregistrare la politie a evenimentului?
Schimbandu-mi bebele de 3 luni intr-un parc am fost acostata de o doamna careia nu i-a placut ce si cum fac. Aceasta a sunat la urgenta si m-a urmarit tragand de haine si tipand la mine pana la intalnirea cu echipajul de politie. Acesta ne-a luat datele si a semnalat prin statie ca a fost o neintelegere.
As dori sa fac o plangere catre politie impotriva acelei doamne astfel inca, in caz ca aceasta a mai acostat sau va mai acosta alte persoane sau pe mine, sa fie sanctionata. Cum o formulez?