avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost acostată în parc și reclamată la poliție ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost acostată în parc și reclamată la poliție de o doamnă nemulțumită de cum îmi schimbam bebelușul. Cum se poate încadra fapta ei, și ce pot face ca să fie sancționată dacă mai provoacă incidente asemănătoare?

Schimbandu-mi bebele de 3 luni intr-un parc am fost acostata de o doamna careia nu i-a placut ce si cum fac. Aceasta a sunat la urgenta si m-a urmarit tragand de haine si tipand la mine pana la intalnirea cu echipajul de politie. Acesta ne-a luat datele si a semnalat prin statie ca a fost o neintelegere.
As dori sa fac o plangere catre politie impotriva acelei doamne astfel inca, in caz ca aceasta a mai acostat sau va mai acosta alte persoane sau pe mine, sa fie sanctionata. Cum o formulez?
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Andreeanit , utilizator 12:15, 9 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din ce descrieti nu pare sa fie hartuire.
V-a amenintat, v-a lovit ori a recurs la alte acte de violenta impotriva dvs?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Exact! Nu stiu in ce ma incadrez, dar am fost agresata verbal si afectata emotional. As putea depune o plangere pentru hartuire doar pentru a avea un numar de inregistrare la politie a evenimentului?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acostare persoana pe domeniu public victor1906 victor1906 Am fost acostat ca-n filmele de la Hollywood , pe domeniu public , intimidat si avertizat , pt. faptul ca am vorbit la telefon si m-am plimbat pe trotuar in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! in anul 2019 soția ducând pe un individ acasă ... SMG1992 SMG1992 Bună seara! In Anul 2019 soția ducând pe un individ acasă cu mașina personală, ajungând în fața locuinței lui,a sărit pe ea,tragand-o de gât și ... (vezi toată discuția)