avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Vreau sa stiu dupa parerea dumneavoastra cum o sa se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Vreau sa stiu dupa parerea dumneavoastra cum o sa se termine acest caz - agresiune in parcarea unui supermarket

Domnule Comandant



Subsemnatul .......... in calitate de formulez prezenta plangere penala impotriva faptuitorului , sofer pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente , VATAMARE CORPORALA si amenintarea mea si a familiei mele COMISA LA DATA DE ............... , RESPECTIV ……………………..

DE ASEMENEA CER OBLIGAREA RESPECTIVULUI LA PLATA DESPAGUBIRILOR CIVILE SI MORALE CAT SI LA ABSOLUT TOATE CHELTUIELILE DE JUDECATA PE CARE LE VOI EFECTUA


IN FAPT : La data de ........... orele ................ ma aflam impreuna cu X , Y si soacra acesteia la magazinul .......... . Eu impreuna cu X am ramas in afara magazinului deoarece eu vorbeam prin mesaje pe telefon iar X vorbea la telefon . ne aflam langa bordura ( unde este locul special amenajat de coborat cu caruciorul spre masinile din parcare ) moment in care o dacie cu numarul de inmatriculare ................... a trecut in viteza la cativa cm de picioarele noastre si a parcat exact in fata magazinului . iam spus domnului „ Stai domne mai usor ca era sa ne calci pe picioare , si nici macar nu e loc de parcare aici „ moment in care domnul mi-a spus „ Ce ma ? imi zici tu mie ca nu e loc de parcare ? stai ca iti arat eu tie „ am observat ca scoate cheile din contact , s-a dat jos din masina , si s-a dus la portbagaj , moment in care vazand ca nu mai zice nimic si fiind un domn la 40 si ceva de ani dup parerea mea , am zis ca scoate vreo punga din portbagaj si intra la cumparaturi , masina era oprita exact langa noi , iar dansu era cam la 1 m distanta cu spatele la noi si bagat jumatate in portbagaj , eu scriam in continuare mesajul pe telefon cand m-am trezit cu o bata de baseball in cap moment in care nu mai stiam ce e cu mine , X cand a vazut a dat sa se duca spre el , l-a lovit si pe el in piept , dupa care ma lovit dinou in zona coastelor , am incercat sa trec pe langa el moment in care m-a lovit cu bata peste mana sangerand la degetul mic de la mana stanga la unghie .

Precizez ca dansu era in stare de ebrietate . Am intrat inauntru magazinului moment in care doamna de acolo ma vazut speriat si lovit si am rugato sa apese butonul de panica de la casa de marcat . am sunat in timpul asta la apelul de urgenta 112 , iam spus doamnei ca un domn a scos din portbagaj o bata de baseball din lemn si ma lovit cu ea de mai multe ori si mi-a comunicat ca o sa trimita politia si salvarea .

Cand am iesit afara si m-a vazut a inceput sa tipe si sa zica „ ba eu sunt smecher ba , eu sunt cumnatul lui ....... , si aflu eu unde stai si te distrug , si pe tine si toata familia ta , te mut din oras iti garantez eu asta „ i-am spus „tai domne ca am sunat la politie si vine acum „ si a inceput sa spuna „ ce sa imi faca mie politia ma ? ma ........ pe tine si pe toata politia care ai sunato tu , ca eu sunt smecher si varu-meu are toata politia la picioare , o sa vezi asta „ in momentul in care a vrut sa urce in masina sa fuga pana la venirea politiei am sunat iar la 112 si am spus „ doamna mai vine politia odata ca asta s-a urcat in masina fuge de la locul faptei , mi-a spus ca trebuie sa apara , moment in care el a fugit de la locul faptei cu masina , a venit politia , a venit salvarea , si el nu era . Am fost transportat cu salvarea la spital , mi sau facut radiografii , mi sa dattratament , si trimitere catre medicul legist cu toate zonele lovite . Am fost la medicina legala unde am fost consultat si mi s-a scris ca pe data de 21 .07.2015 inca aveam capul umflat si dureri groaznice , si o vanataie in zona lombara dreapta de 15.2 cm pe 5.3 cm (pe certificatul medico legal mi s-a dat 3-4 zile ) .

M-am deplasat la politie pentru a face plangerea penala , si ajuns acolo , doamna politist ........... care se ocupa de caz m-a intrebat daca vreau sa vorbesc cu dansul fata in fata deoarece el vrea. Am acceptat numai cu conditia sa nu fie agresiv si sa nu fiu dinou amenintat . A venit dansul , am iesit pe holul politiei moment in care domnul ……… a inceput sa se roage de mine spunandu-mi „ te rog eu frumos , nu imi face plangere penala , stiu ca am gresit , hai sa ne intelegem cumva , nevastamea e bolnava rau , nici nu stie ce am facut , am atatia ani si asta a fost ca o invatatura de minte , eu nu sunt agresiv , dar aveam si eu o zi mai proasta atunci eram nervos , si nu am gandit ce fac , hai sa ne intelegem cumva . uite dami numarul tau de telefon si ne intalnim si ne intelegem , ca nu are rost sa imi faci rau , stiu ca am gresit dar gandestete si la mine , fieti mila ………… „ am acceptat sa nu fac in acea secunda plangerea penala , si m-a sunat si mi-a zis sa ne intalnim sa vorbim , am acceptat sa ne vedem in fata la primarie , pentru ca e cea mai populata zona din oras si era o gramada de lume , pentru a nu fi agresiv sau a nu veni cu alte persoane violente .

A venit la primarie , mi-a zis hai zimi cum facem sa terminam odata cu plangerea penala , am gresit asta e vreau sa ne intelegem , a inceput iar sa imi zica sa ma gandesc si la el ca nevastasa e bolnava grav ca e pe moarte si …………. „ i-am zis uite sefule cum sta treaba , te costa 14 milioane si facem si foaie prin notar scrisa ca nu te mai dau in judeacata , si eu am pierdut 3 ture de munca , plus 3 drumuri cu masina la constanta la medicul legist , plus banii pe tratamentul care lam prmit de la urgente, plus radiografie si chitantele la medic legist . Imi zice „ ok multumesc mult ca mai inteles , uite sant deacord tii dau in 2 rate , ca iau si pensia de la armata si mai iau eu de undeva si tii dau fara sa stie nevatamea , multumesc de intelegere si a plecat , la 2 zile il sun sa ne vedem pentru a primi 7 milioane si sa mergem si la notar sa facem foaia ca nu il mai actionez in instanta , si ne vedem la ............... , eu eram cu Z in masina mea , moment in care imi face semn sa vin pana la el la masina , ajung acolo , imi zice , stii ca m-am gandit mai bine si nu iti dau nimic , eu ma cunosc bine cu politista care se ocupa de acest caz , daca vrei o lasam balta si vorbesc eu cu ea si nu ne da nici o amenda pentru tulburarea linistii publice , si ne da doar avertisment

moment in care iam zis nu ma intereseaza pe cine cunosti tu , eu nu imi bat joc de banii mei , am vrut sa fiu intelegator , ca te-ai plans ca nevastata e pe moarte si ca iti pare rau pentru ce ai facut , dar eu toti banii pierduti si in plus si bata in cap si la coaste de ma doare si acum , nui nimic atunci ne intalnim la proces „ , am venit spre masina mea am urcat in masina , Z ma astepta in dreapta , moment in care a venit si m-a amenintat din nou tipand „ ba prostule orasul e mic si o sa ne intalnim noi si o sa ai de suferit „ lam intrebat „ ce faci m-a ameninti ? lasa ca se vede totul pe camerele montate afara la magazin cum ai scos bata de baseball de lemn si mai lovit direct in cap cu ea , dupa care la coaste si pe baiatul ala la fel , si se vede cum fugi de la locul faptei, si o sa hotarasca judecatorul tot„ si el imi zice „ nu uita ca acele camere daca ai putere se pot sterge si iti mai zic ceva am si pile procurori care intervin pentru mine asa ma doare in ... de procurorii tai o sa vezi tu , ai mare grija „

Dovada plangerii o fac cu certificatul medico – legal nr ....../A2 agresiuni / eliberat de Serviciul Judetean De Medicina Legala Constanta

[Editat date personale]
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: catalin27smb , utilizator 23:55, 18 Octombrie 2015
domnule faceti de intada plangere penala pt ca fapta de indata pt ca se poate prescrie fapta,adica dvs nu o sa mai puteti face plangere
consultati un avocat sa va precizeze mai multe,dar cat mai repede pt ca daca mai staruitio sa fie prea tarziu
Cate zile de ingrijiri medicale ati primit? Depuneti plangere la Parchetul in raza caruia s-a petrecut fapta ( nu la politie) insotita de toate documentele care servesc drept dovada. Faceti aceste depersuri azi sau cel mai tarziu luni pentru ca plangerea prealabila trebuie depusa in 90 de zile pentru lovire si amenintare. Daca aveti 91 de zile de ingrijiri medicale sau mai mult se incadreaza pe vatamare corporala si nu mai sunteti conditionat de plangerea prealabila putand depune plangere simpla.
Totul depinde de nr. de zile de îngrijiri medicale! Puteți depune plângere la Poliție sau la Parchet. Dacă o depuneți la Parchet, parchetul o va trimite la Poliție. Indiferent de soluția pe partea penală vă puteți constitui parte civilă în proces și-i puteți solicita daune morale și materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor beni22 beni22 mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt/distrugere oprita cristinaluciana cristinaluciana Buna ziua, Ieri seara, am observat ca prietenului meu ii umbla cineva la masina, omul fiind coborat de pe locul din dreapta a unei masini parcata in spate. ... (vezi toată discuția)
Abuz politie gigicucu gigicucu Buna seara. Tocmai am fost agresat de politia din localitate. Ne-au legitimat, am dat actele si am comentat pentru faptul ca masina politiei era oprita ... (vezi toată discuția)