avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresare fizica si lovituri cu bata de baseball
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresare fizica si lovituri cu bata de baseball

Buna ziua, aseară pritenul meu a mers la un Fast food iar eu am rămas sa-l astept in maşina, aveam avariile pornite maşina fiind oprită pe strada. Când s-a întors era in urma lui un bărbat bine făcut care îl urmarea adresandu i tot felul de injurii si amenintarii,iar înainte sa între in maşina bărbatul l a scuipat si a intrat peste el cu o bată de baseball si lovindu l cu picioare,bata cum apuca iar eu am fost inpinsa din maşina apoi încercând sa fug am fost prinsă de alt bărbat carne mă ţinea in timp ce un al treilea m-a lovit cu bată de baseball peste mâini si picioare de nenumărate ori si am primit si cativa pumni in fata.mentionez ca in tot timpul acesta unul dintre ei mă ţinea imobilizata. Cainele meu care are doar trei kg in acest timp latra si sarea la ei când unul dintre bărbaţii i a dat un picior puternic si catelusul a rămas timp de 30 de sec pr jos fără sa se miste doar tremurand si având un fel de spasme,moment in care eu am căzut pe jos si am luat o in brate crezand ca moare si tipand f tare ca au omorato, moment in care bărbaţii au fugit! In timpul acesta pritenul meu era si el bătut, bărbaţii fiind 4 la numar! Ia fisurat ptitenului meu nasul si culmea vanatai nu prea se vad,cu excepţia fetei, eu am urme de vanatai pe picioare, brate ,mâini si o urma de cucui. Precizez ca totul s-a întâmplat in plin centru in cazul a zeci de persoane si conducători auto si chiar un poliţist sub acoperire, nimeni intervenind!!! Conflictul ar fi pornit din Fast food unde unul dintre bărbaţii s-a luat de prietenul meu din motiv ca s ar di băgat in fata lui si amenintandu l ca l va prinde el afara pr lângă tot felul de injurii! Luni mergem la medicul legist! Va rog ajutati ne cu nişte sfaturi ce şanse avem, cum sa procedam, cica sunt înregistrării in Fast food astea in funcţie de cât de corupt e sistemul si nu se dau dispărute! Aşteptăm răspuns
Cel mai recent răspuns: Tashabac , utilizator 01:42, 8 Noiembrie 2010
in primul rand ca trebuia sa chemati politia chiar in acel moment la fata locului.
sunt convins ca aveti foarte multe sanse sa ii actionat in instanta pe acei batausi .
problema cea mai mare daca nu ati chemat politia sau nu ati luat nr masii cu care erau cei 4 este ca acele camere sa nu fi functuionat caz in care nu prea aveti nici martori nici inregistrari.
succes oricum
Sansa dv este in camerele de luat vederi, altfel nu vad cum ii puteti chema in instanta daca nu ati facut apel atunci pe loc la politie la 112. Mai exista posibilitatea sa cunoasteti pe careva dintre ei sau cei din fastfood sa-i recunoasca.
Faceti de urgenta o plangere la politie !Obtineti certificatul medico-legal ! Era bine sa fi discutat dupa incident cu persoanele ce au vazut incidentul, acestea ar folosi ca martori.
Da, faceti urgent plangere la politie si poate ca ar trebui sa va angajati si avocat.
Inregistrarile de la fata locului pot fi luate de politisti.
Cu siguranta ca a vazut cineva din fastfood si momentul exercitarii agresiunii.
Se mai ridica si intrebarea diin ce motiv v-a agresat.
Dupa cum v-au atacat pare o reglare de conturi si nu o bataie intamplatoare asa aiurea...

avocat Claudiu Lascoschi
Am chemat chiar atunci poliţia de fapt martorii au făcut o,a venit si ambulanta, acuma am văzut ca nu am precizat.Au fost si cei d la criminalistica pt amprente si poZe, era sânge pe jos..deci sigur o sa fie identificati! As vrea sa stiu ce risca cei ce ne au agresat, încă nu am vb cu avocati, in funcţie de ce verdict dat de medicul legist putem sa i infundam sau chiar trebuia sa avem mâini, picioare rupte sa o pateasca criminalii astia? Si cum e cu zilele de ingrijiri medicale aproximativ pt ca locul lor e după gratii. Va daţi seama cum ne simtim!

Alte discuții în legătură

Dovada violenta domestica victoriavic victoriavic Buna ziua! As vrea sa stiu cum pot proceda in situatia in care am fost batuta de concubinul meu pentru a avea ceva la mana impotriva lui? Am cateva vanatai, ... (vezi toată discuția)
Abuz politie gigicucu gigicucu Buna seara. Tocmai am fost agresat de politia din localitate. Ne-au legitimat, am dat actele si am comentat pentru faptul ca masina politiei era oprita ... (vezi toată discuția)