Am fost acostat ca-n filmele de la Hollywood , pe domeniu public , intimidat si avertizat , pt. faptul ca am vorbit la telefon si m-am plimbat pe trotuar in timpul meu liber , fapt ce a deranjat pe cei ce m-au acostat si avertizat . Pot sa fac plangere la Politie acest eveniment ? La Politia locala de municipiu sau la Politia comunitara ?
puteti face plangere pt amenintare daca sunteti convins ca s-au intrunit elementele acestei infractiuni. "acostarea" nu poate sta la baza plangerii decat daca a fost facuta prin violenta, caz in care nu se mai numeste acostare.
In ce consta aceste elemente care face obiectul unei acostari de persoane pe domeniu public , avertizata si intimidata prin felul in care a fost abordata persoana , prin faptul ca a fost barata calea de acces cu o masina , adica i-a taiat calea. ?
Sa va raspundem, trebuie ca dvs. sa fiti mai explici. Nu stiu ce intelegeti dvs. prin "a acosta". Ati fost amenintat? Ati fost lovit? Ati fost injurat/scuipat?
Plangerea se face la politie. Cea comunitara poarta doar numele de politie.
Puteti incerca sa faceti plangere... dar o sa va fie foarte greu sa demonstrati acest lucru. Aveti idee daca erau martori si daca puteti da de acestia?