avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acostare persoana pe domeniu public
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acostare persoana pe domeniu public

Am fost acostat ca-n filmele de la Hollywood , pe domeniu public , intimidat si avertizat , pt. faptul ca am vorbit la telefon si m-am plimbat pe trotuar in timpul meu liber , fapt ce a deranjat pe cei ce m-au acostat si avertizat . Pot sa fac plangere la Politie acest eveniment ? La Politia locala de municipiu sau la Politia comunitara ?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 00:26, 18 Iulie 2014
puteti face plangere pt amenintare daca sunteti convins ca s-au intrunit elementele acestei infractiuni. "acostarea" nu poate sta la baza plangerii decat daca a fost facuta prin violenta, caz in care nu se mai numeste acostare.
In ce consta aceste elemente care face obiectul unei acostari de persoane pe domeniu public , avertizata si intimidata prin felul in care a fost abordata persoana , prin faptul ca a fost barata calea de acces cu o masina , adica i-a taiat calea. ?
Sa va raspundem, trebuie ca dvs. sa fiti mai explici. Nu stiu ce intelegeti dvs. prin "a acosta". Ati fost amenintat? Ati fost lovit? Ati fost injurat/scuipat?

Plangerea se face la politie. Cea comunitara poarta doar numele de politie.
Doar intimidat...In rest , aveti dreptate. Multumesc.
Puteti incerca sa faceti plangere... dar o sa va fie foarte greu sa demonstrati acest lucru. Aveti idee daca erau martori si daca puteti da de acestia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana - loviri si alte violente alexadr alexadr Buna seara/ziua! Am 19 ani locuiesc impreuna cu bunicii mei si mama mea la bloc in Bucuresti. Am luat bacul cu 9.60 si m-am inscris la facultate la ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente (art 1 noul cp.) Lilyana c. Lilyana c. Buna ziua, Am o plangere penala in urma unei dispute (in 2016) cu o angajata a unui magazin profi. Dupa niste schimburi de replici am ajuns sa schimbam ... (vezi toată discuția)