avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate Alexzlx

Activitate Alexzlx

Buna ziua! M-ar interesa modalitatea prin care se pot scoate din gestiune produsele pentru consum propriu / promovare. De ex: tricou personalizat in scopul promovarii firmei, de obicei aceasta nu mai poate fi revandut. Se poate scoate prin bon de consum sau care ar fi procedura corecta? Sau tricou pentru personalul firmei, realizat din materia prima a firmei. Multumesc!
Buna seara! Daca ma puteti ajuta la gestiunea produselor handmade, va rog! Se achizitineaza materia prima, se face NIR-ul, apoi banuiesc ca se face bon de consum si apoi se realizeaza produsul finit si se transfera in gestiune, va rog sa ma corectati daca gresesc. Dupa bonul de consum, se poate vinde direct sau de ce este nevoie pentru transferul produsului finit in gestiune? Si de ce acte are nevoie contabilul, doar factura de achizite si vanzare? Multumesc frumos!
Buna ziua! Este legal sa nu ai doua zile libere? Noi muncim si sambata 4 ore cu spor de weekend de 2%, adica 6 lei pe luna sporul de weekend, insa zi libera avem doar duminica. Multumesc!
Discuție Schimbare nume
Salutare! Daca imi schimb numele, tebuie reluata procedura cu luatul in spatiu la CI (cartea de identitate)? Sau doar se elibereaza o noua carte de identittate cu aceleasi date? Multumesc!