avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume

Salutare! Daca imi schimb numele, tebuie reluata procedura cu luatul in spatiu la CI (cartea de identitate)? Sau doar se elibereaza o noua carte de identittate cu aceleasi date? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:40, 10 Mai 2018
Buna seara,
La fiecare schimbare de C.I. trebuie sa mearga proprietarul sa declare ca accepta sa va faceti actul la adresa lui.
Deci se reia totul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie urgenta de c.i. adi27bvb adi27bvb Mi-am pierdut buletinul zilele trecute, el oricum expira in data de 27 iunie 2015, insa eu am nevoie urgenta de el pana luni la examenul de bacalaureat. Cum ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)
Fara buletin (lipsa act spatiu) VERONICA56 VERONICA56 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns.Este vorba de o femeie careia i-a expirat buletinul de identitate de 2 ani si nu-l poate preschimba fiindca nu are un ... (vezi toată discuția)