avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Activitate Lazar Ana

Activitate Lazar Ana

Buna am platit amenda pt lucrări la casa fără autorizație , as vrea sa vand casa , ar fi probleme daca o vand și nu am finalizat cu intrarea în legalitate. Pentru mine sau pentru cel ce o cumpără?
Buna ziua va rog sa mi răspundeți ce as putea face nu știu dacă este tardiv pentru rezolvarea acestei probleme buniciimei au avut casă în Zagon care a fost luată cu titlu de drept cooperativizare cu Nr 423 /1979. Are Nr cadastral 1943/2 1944 cu cf 5088 Lazar Niculai se mai poate face ceva ? Multumesc
Adică pentru că am o reclamație sunt obligata sa facilitez organele de poliție sa intre pe proprietate chiar daca eu nu sunt in tara?

adriandimitriu a scris:

sigur ca puteti fi amendata. trebuie sa dati curs notificarii, indiferent de sensibilitatile copiilor dvs.

Buna ziua - dar cum poate constata nereguli doar pe baza unei reclamații a unui cetățean care nu are nici o dovadă clară ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu știu care ar fi.problema în cazul.in care copii dvs (probabil majori )ar permite accesul pe proprietate,în ce fel ii implicați.".?Nu are nici o relevanta faptul ca dvs sunteți sau nu în tara amenda poate fi aplicata în cazul constatării unor nereguli privind legislatia in construcții.In funcție de cuantum ,motivele pt care e aplicata o puteți contesta sau puteți începe demersurile pt întrarea în legalitate. E păcat sa investiți banii munciți probabil din greu în imobile fără autorizație,cu o situație juridica incerta(greseala făcută de numeroși compatrioti) etc.

Buna ziua cu stima va rog sa mi spune ți ,,"daca se poate da amenda" în situația în care eu nu sunt in tara și am primit o notificare că am reclamație pentru construcții la casa și trebuie să facilitez organele de ordine sa vina la fata locului .eu sunt proprietara casei . Sunt copii mei acasă dar nu doresc sa se implice ei . Mulțumesc .
Am încheiat un antecontract de mana pentru a vinde imobilul meu cu credit pe parcursul a 4 luni ,am fost vizitată de mai multe persoane de expert evaluator , de o persoana de la banca care a întocmit actele ,de un consultant in vânzări,tot al băncii. În acele 4 luni am mers periodic la banca sa vad daca se aproba dosarul si mi s-a spus că din punct de vedere al casei este aprobat .si ca mai trebuie acte de la cei care vor sa cumpere imobilul pentru venitul lor . Mi s-a spus că trebuie să eliberez casa cat mai repede ca sa mai faca cei de la banca poze pentru ca tot era împachetat si erau bagaje multe prin casa. Specific ca a fost pusă la vanzare la jumatate din pretul pietei deoarece mai necesita îmbunătatiri. Cumpărătorii ulterior mi -a spus că banca nu le aproba creditul si mi s-au dat termen pentru returnarea banilor. Antecontractul fiind facut ca in cazul cand banca nu le aproba creditul sa le returneze banii. Eu la momentul respectiv nu mai dețin acei bani . Cumpărătorii m-au amenințat că vor să-mi treacă la sarcini in cartea funciară pînă primesc banii înapoi. Eu sunt foarte supărată că am pierdut acest timp pentru ca imobilul putea fi vandut plus ca m -a pus pe drumuri sa -mi mut bagajele